logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid - 2023-05-23 8:00 PM

Live pe DigiSport 2, Prima Sport4, FRB TV

BC CSU Sibiu se alătură campaniei ShoeBox


Foto: Focus Sibiu

 

Baschetbaliștii sibieni au mers seara trecută, la Căsuța Asociației “We Help” Sibiu, din Târgul de Crăciun și au lăsat fiecare, câte o cutie cu cadouri pregătite împreună cu Decathlon Sibiu. BC CSU Sibiu se alătură astfel campaniei naționale ShoeBox și sprijină Asociația WeHelp Sibiu, în demersul său de a “Pune un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători”.

 

Asociația We Help este și anul acesta partener  al programului „ShoeBox", prin care oricine poate dărui un cadou de Crăciun copiilor cu o situație materială dificilă. Din dorința de a sprijini demersurile asociației sibiene, ce reușeșe de ani buni să ofere o șansă la o viață mai bună copiiilor din familii defavorizate, BC CSU Sibiu se alătură campaniei ShoeBox. Baschetbaliștii sibieni au mers seara trecută, la Târgul de Crăciun, pentru a lăsa la punctul de colectar, câteva cutii de pantofi, pline cu cadouri, oferite împreună cu partenerul echipei, Decathlon Sibiu.

 

”Pentru că suntem în luna decembrie, luna cadourilor, am decis să ne alăturăm campaniei ShoeBox, sprijinind astfel demersurile Asociației WeHelp care derulează o mulțime de proiecte minunate pentru copilașii cu situație materială precară. Vrem ca exemplul jucătorilor noștri să fie urmat de cât mai mulți sibieni și pentru aceasta, la meciurile pe care echipa noastră le va disputa pe teren propriu, luna aceasta, vom amenaja un punct de colectare ShoeBox. Voluntarii Asociației WeHelp vor fi la Sala Transilvania, înainte cu o oră de începerea partidelor, pentru a prelua cutiile cu cadouri”,  a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

BC CSU Sibiu are programate 4  partide, pe teren propriu, în luna decembrie, după cum urmează:

  • BC CSU Sibiu- SCM U Craiova (8 decembrie 2017)
  • BC CSU Sibiu- BC Mureș TG. Mureș (15 decembrie 2017)
  • BC CSU Sibiu- Politehnica Iași  (19 decembrie 2017)
  • BC CSU Sibiu - CS Dinamo București (22 decembrie 2017)

 

Conceptul ShoeBox presupune ca donatorul să ofere unul sau mai multe cadouri cu un volum rezonabil, care să încapă într-o cutie de pantofi. Cutiile trebuie să fie frumos ambalate și prezentate la centrul de colectare nesigilate pentru a fi sortate în funcție de viitorul destinatar, fete și băieți cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani. E important să nu introduceți produse perisabile cum sunt fructele sau iaurtul, ci să optați pentru  dulciuri, articole școlare, jucării, produse de igienă personală.

 

Detalii legate de campania națională regăsiți aici: https://www.shoebox.ro/

 


850344 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 CSM CSU Oradea 16/2 34
2 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/3 33
3 CS Rapid Bucuresti 11/7 29
4 CSO Voluntari 10/8 28
5 BC CSU SIBIU 8/10 26
6 BCMU FC Arges Pitesti 7/11 25
7 SCMU Craiova 7/11 25
8 CS SCM Timisoara 6/12 24
9 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
10 ABC Athletic Neptun Constanta 4/14 22

PARTENERI