logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu revine în fața propriilor suporteri, după exact 36 de zile


BC CSU Sibiu joacă din nou propria arenă, la exact 36 de zile de la ultima confruntare din Sala Transilvania. Oponentul de joi, 16 martie, este CSM Constanța, iar jocul este programat să demareze începând cu ora 19:00.

 

„Galben-albaștri” au evoluat ultima dată în fața propriilor suporteri pe 8 februarie, anul curent, atunci când au câștigat pe sirenă meciul cu CSO Voluntari. De atunci campionatul a fost oprit de fereastra FIBA pentru echipele naționale, urmată de două jocuri pe teren străin pentru  băieții lui Tomas Rinkevicius, care s-au descurcat admirabil și întorcându-se cu o victorie importantă de la Dinamo.

 

Partida cu CSM Constanța reprezintă primul duel al sezonului între cele două echipe. Trupa de la malul Mării Negre vine la Sibiu după o partidă încurajatoare făcută în fața lui U BT Cluj-Napoca. Constănțenii au marcat 92 de puncte în fața campioanei, dar s-a văzut învinsă la șase puncte diferență la final.

 

Constanța are un singur rezultat pozitiv în confruntările cu echipa noastră, venită chiar în Sala Transilvania, sezonul trecut, când s-au impus cu 84-65. Băieții noștri s-au revanșat însă la retur când s-au impus pe malul mării.

 

BC CSU Sibiu se simt bine acasă în acest sezon, unde totalizează opt victorii și doar două înfrângeri. Constanța, pe teren străin, are un bilanț de patru victorii și cinci înfrângeri.

 

„Abia aștepteptam să revenim în fața proprilor suporteri. Ei au fost alături de noi, chiar și în deplasare. Vrem să dăm totul pe teren în fața lor și să continuăm șirul succeselor.

Va fi un meci meci. Întâlnim o echipă cu jucători foarte buni. Nu au rezultatele pe care probabil și le doresc, dar cu siguranță vor să dea totul aici și să se apropie de un loc cât mai bun în playoff” a spus Mirel Dragoste înainte de confruntare.

 

Suntem foarte bucuroși că vom juca acasă după mai bine de cinci săptămâni. Suntem fericiți că vom juca din nou în fața fanilor noștri și sper că vom avea o sală plină mâine la meci. Este un mare ajutor pentru echipă când avem arena plină de suporteri. Despre adversar, pot spune că sunt o echipă bună, care are nevoie mare de victorie. Vom simți acest lucru, vor intra pe parchet serioși și cu siguranță își doresc victoria. O echipă bine echilibrată, cu jucători străini puternici, trei lituanieni, care au fost jucători importanți la alte echipe. Ne-am pregătit foarte serios pentru acest joc și sper că  vom 100% să luptăm contra lor” a declarat Tomas Rinkevicius premergător confruntării.

 

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM Constanța va putea fi urmărită în direct pe FRB TV.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2022 si de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.


190368 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI