logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu revine din Spania si se pregătește de Cupă


BC CSU Sibiu revine din Spania după 4 meciuri de pregătire extrem de importante. Ultimul, disputat la Palma, sâmbătă, în compania celor de la Palmer Alma Mediterranea s-a încheiat la limită, în favoarea gazdelor, scor 88-87. Baschetbaliștii sibieni continuă pregătirea în vederea meciurilor oficiale la Sibiu. 

 

Baschetbaliștii sibieni au revenit din  turneul european derulat în Spania, după 8 zile extrem de încărcate din punct de vedere al pregătirii, în care au disputat 4 partide de pregătire. BC CSU Sibiu a jucat meciul de prezentare a echipei care participă în Euroligă, Baskonia, evenimentul fiind unul extraordinar. Au urmat alte două partide jucate în Gijon, în compania celor de la Círculo Gijón și Unicaja Banco Oviedo. Turneul s-a încheiat la Palma, unde echipa pregătită de Dan Fleșeriu s-a duelat cu Palmer Alma Mediterranea. 

Rezultatele obșinute de echipa noastră au fost: 

  • BC CSU Sibiu - Baskonia: 56-101,
  • BC CSU Sibiu - Circulo Gijon: 80-77,
  • BC CSU Sibiu - Unicaja Banco Oviedo: 92-97,
  • BC CSU Sibiu - Palmer Alma Mediterranea: 87-88.

La finalul turneului, antrenorul BC CSU Sibiu a declarat: 

”Am venit în Spania să încercăm tot felul de metode prin care am putea învinge în meciurile oficiale. Sunt foarte bucuros pentru ceea ce am arătat și în ultimul meci, încheiat cu înfrângere la doar o posesie, după pauză apărarea noastră a fost mult mai precisă și am reușit să împingem adversarii să facă multe turnoveruri din care noi am profitat mai mult. Ce am învățat din meciurile acestea este să jucăm cu intensitate și agresivitate mai mare și dacă reușim să facem lucrul acesta  începând cu primul meci oficial, vom arăta bine, în primul rând ca echipă, iar apoi rezultatele vor veni de la sine. Este un proces de lungă durată, nu se poate de azi pe mâine, este o echipă relativ nouă, nu mai suntem atletici cum obișnuiam în sezoanele trecute, iar închegarea echipei și relațiile dintre jucători se contruieșsc mult mai greu pentru că nu mai avem atât de mult 1 la 1 și jocuri individuale, ci joc de echipă. Acesta e profilul și va dura puțin mai mult până vom reuși să jucăm așa cum echipa aceast a poate să o facă. Nu suntem la maximum, evident, suntem în presezon, nu vom fi nici în 24 sau în 27 septembrie , nici nu avem voie să fim, dar ne așteptăm la niște meciuri bune și cu intensitate mare”, a declarat Dan Fleșeriu. 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021.


447217 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI