logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

BC CSU Sibiu primește vizita echipei din Pitești


 

Baschetbaliștii sibieni joacă o nouă partidă pe teren propriu sâmbătă, 27 ianuarie 2018, de la orele 17:45, în compania celor de la BCM U FC Argeș Pitești. Biletele pentru această partidă s-au epuizat încă de mați, cu 4 zile înaintea meciului, motiv pentru care s-a decis suplimentarea cu în 100 de tichete. Acestea se vor pune în vânzare cu o oră înaintea fluierului de start, direct la Sala Transilvania.

 

 

După succesul din etapa trecută, împotriva campioanei României, BC CSU Sibiu joacă o nouă partidă care se anunță extrem de intensă cu echipa din Pitești. Baschetbaliștii sibieni sunt optimiști și speră într-un joc mai bun decât în meciul din tur, atunci când adversarii și-au atribuit victoria, pe final, scor 79-78.

 

”Ca și meciul împotriva Timișoarei, un meci foarte greu, acasă, cu o echipă care ne-a învins în tur, chiar dacă într-o fază în care nu mai era timp de joc, practic era ultima fracțiune de secundă a meciului. Ne așteaptă un meci extrem de dificil, cu multă implicare fizică a jucătorilor. Noi venim  după o perioadă în care am avut meciurile cele mai grele, cu echipele cele mai bune din campionat, ne-am descurcat destul de bine până acum. E foarte important a jucătorii să rămână concentrați și conștienți că doar dacă reușim o apărare cel puțin la nivelul ultimului joc, vom avea șanse să câștigăm. Piteștiul are jucători buni pe toate pozițiile, au români buni, au aruncători de la distanță extrem de valoroși, care la ultimul meci nu au reușit să își arate calitățile, și cu siguranță vor veni mult mai bine pregătiți pentru meciul cu noi”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

 

Meciul din etapa a XVI-a va începe la 17:45 și va fi transmis LIVE pe DigiSport 3. După ce marți, înainte cu 4 zile de disputarea partidei, toate tichetele de acces au fost epuizate, s-a decis suplimentarea cu în 100 de bilete, prin amplasarea a încă 50 de scaune la nivelul parchetului, în spatele fiecărui panou. Acestea se vor pune în vânzare începând cu orele 16:45, la caseria Sălii Transilvania.

 

De asemenea, suporterii sibieni vor avea ocazia să cumpere, începând de sâmbătă, mai multe produse inscripționate cu însemnele echipei favorite. Eșarfe, căni, umbrele, mouse pad-uri, brelocuri, rucsacuri, desfăcătoare de sticle, dar și autocolante, toate vor putea fi cumpărate înaintea fiecărei partide de pe teren propriu, de la intrarea în Sala Transilvania.

 

 

Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU Sibiu în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă și de Consiliul Județean Sibiu.

 

 


1070561 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI