logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la U BT Cluj Napoca


 

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la U-BT Cluj Napoca, în cadrul returului sferturilor de finală ale Cupei României. Partida se va disputa de la ora 19:00, la Sala Transilvania, iar ultimele bilete disponibile se pun înn vânzare de la ora 18:00, la casieria Sălii. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

 

 

Misiunea jucătorilor lui Dan Fleșeriu nu va fi una deloc ușoară, după ce în tur, echipa clujeană s-a impus la o diferență de 19 puncte(83-64). Chiar și așa, BC CSU Sibiu va intra extrem de mobilizată în teren și speră într-o victorie. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

 

 

”Urmează un meci greu, aproape imposibil de întors diferența de 19 puncte, dar jucătorii noștri trebuie să arate atitudine, așa cum au avut timp de 35 de minute în meciul de la Cluj, când erau 4 sau 5 puncte diferență. Apoi am căzut. Va trebui să facem, evident, un joc mult mai bun aici, să încercăm să recuperăm după fiecare sfert, pas cu pas, și să ajungem în sfertul 4 cu șanse de a câștiga meciul. Dacă se poate, ar fi extraordinar să reușim să întoarcem rezultatul. Clujul, la ora actuală, este cea mai bună echipă din campionat, alături de Oradea, și, cu siguranță, nu vom avea un meci ușor cu ei, dar trebuie să ne mobilizăm. Obiectivul nostru este evident să câștigăm”, a declarat Dan Fleșeriu.

 

După meciul de miercuri, 15 ianuarie, de pe teren propriu, BC CSU Sibiu va face deplasarea la Timișoara acolo unde va juca sâmbătă, de la ora 19, ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 


68335 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI