logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la U Banca Transilvania Cluj


 

 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, pe teren propriu, cu U Banca Transilvania, ultima partida a turului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul începe la 18:00 și va fi transmis LIVE pe DigiSport 4. După ce în doar două zile biletele s-au epuizat, am decis suplimentarea cu 80 de locuri, pe scaune, la nivelul parchetului. Tichetele se vor pune astăzi în vânzare, la caseria Sălii Transilvania, începând cu ora 17:00

 

Baschetbaliștii sibieni vor disputa astăzi o nouă partid din cadrul campionatului, pe teren propriu, de la ora 18:00. Înaintea meciului, Dan Fleșeriu a declarat:

 

”Întâlnim, din nou, ca în fiecare an, Clujul, una dintre cele mai bune echipe din campionat, cel puțin pe hârtie, care vine după o victorie împotriva campioanei, chiar la Oradea. Ne așteaptă un meci dificil, pe care noi îl vom trata cu mare seriozitate și, indiferent de respectul pe care îl avem față de ei, ne dorim să fim în poziția de a învinge echipa din Cluj. Va fi un meci în care câștigătoare va fi echipa care depune mai multă energie în apărare și va reuși să folosească mai mulți jucători. Sper că, de data aceasta, vom fi noi.”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

Pentru că ne dorim ca experiența fanilor noștri să fie una completă alături de BC CSU Sibiu, vă chemăm la sală mai devreme pentru că v-am pregătit o srie de surprize:

-o ședință gratuită de face painting în galben și albastru,

-baloane clappers,

-pancarte cu ”Sibiu – Casa Baschetului” pe spatele cărora vă invităm să scrieți mesaje de încurajare pentru echipă, cu markerele pe care vi le vom pune la dispoziție. Vă rugăm să postați pe social media (Facebook sau Instagram) o fotografie cu pancarta voastră, adăugând în descriere hashtagul #sibiucasabaschetului, iar cele mai originale 5 mesaje vor fi premiate de BC CSU Sibiu și Casa Pariurilor cu noul model de eșarfă „HAI CSU!”

-programe de meci realizate de ”Asociația al 6-lea Jucător”

 

Totodată, vom mai avea două concursuri pentru fani:

Selfie cu Zeppelinul ”Sibiu – Casa Baschetului” care va zbura în Sala Transilvania înainte de meci și în pauze. Postați poza (atenție la setările contului – fotografia trebuie să fie publică, nu vizibilă doar pentru prietenii voștri) și folosiți hashtagul #sibiucasabaschetului. Vom alege 5 câștigători și îi vom premia cu câte o eșarfă ”HAI CSU!”.

”Shoot & Win by Casa Pariurilor” - Un concurs de aruncat libere legat la ochi pentru cinci suporteri norocoși, cu vârsta de peste 18 ani. Ei vor participa la această întrecere în pauza mare a meciului, iar premiul pentru cel care va marca primul va fi un tricou ANDU, semnat de jucătorul preferat. Toți vor primi de asemenea câte o eșarfă.

 Acțiune cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2018 și de Consiliul Județean Sibiu.

 


837082 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI