logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la Steaua București


 

 

BC CSU SIBIU debutează astăzi, în TOP 6, cu o partidă pe teren propriu, în compania celor de la Steaua București. Partida începe la ora 18:00 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport2. Bilete rămse disponibile se vor pune în vânzare la casieria Sălii, începând cu ora 17:00.

 

 

Cu lotul complet, după mai multe partide în care Dan Fleșeriu nu s-a putut baza pe tot efectivul de jucători, BC CSU Sibiu debutează în TOP 6, pe teren propriu în compania celor de la Steaua, ocupanți ai locului IV după faza 1 a sezonului regulat.  

 

 

 

”Jucăm cu Steaua, echipa de pe locul IV după prima fază. Este o echipă valoroasă cu conducători de joc foarte periculoși, care ne-au pus probleme în meciul tur, dar și în returul de la București. Va trebui să încercăm să îi oprim atât pe cnducători, cât și pe pivotul lor care este cel mai bun recuperator din campionat și un pasator foarte bun, care poate închide spațiul de 3 secunde foarte bine. Așadar, dacă luăm meciul ușor o să avem iarăși mari probleme cu ei. Repet, Steaua ocupă locul 4 meritat și trebuie să îi privim cu respect, să facem un joc cât mai bun. Formula noastră este completă și sper să putem să îi folosim pe toti jucătorii, să dam un randament bun și să ne pregătim și pentru celelalte meciuri”, a declarat Dan Fleșeriu.

 

 

La meciul cu Steaua, Patric Briciu va fi “Little Eagle”! El a primit pachetul “Dragoste de baschet” drept cadou din partea familiei sale, cu ocazia implinirii a 9 ani. De asemenea,  David Kovacs, 10 anișori momentan, va avea șansa de a vedea cum stau lucrurile într-o echipă profesionistă și de a se apropia de ceea ce tatăl lui, Alex, a trăit pentru mulți ani în tricoul galben-albastru. Mai ales că și David joacă baschet de când... s-a născut! Pachetul “Dragoste de baschet” include: acces la vestiare - acolo unde micii ???? îi întâlnesc pe jucători și pe antrenori -, ieșirea alături de jucătorul preferat la prezentarea oficială, un loc pe banca de rezerve în timpul meciului, un cadou special din partea CSU, o galerie foto care imortalizează experiența și un delicios Tort-CSU de la Sucré pentru sărbătoriți (abonații noștri beneficiază de discount la cea mai bună cofetărie din Sibiu). Pentru rezervarea acestui pachet la celelalte meciuri din Top 6 și Playoff contactați-ne prin Whatsapp +40 749 076 365.

 

După partida din această seară, BC CSU Sibiu va juca în deplasare la U BT Cluj Napoca, sâmbătă, de la ora 19:00.

 

 


696584 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI