logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la Dinamo București


 

BC CSU Sibiu joacă asăzi, de la 18:30, pe teren propriu, în compania celor de la Dinamo București, meciul din etapa a X-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida nu va fi televizată iar biletele se pun în vânzare la casieria Sălii Transilvania, începând cu ora 17:30.

Baschetbaliștii sibieni trec printr-o perioadă extrem de bună și speră la o nouă victorie, în fața propriilor suporteri. După victoria din etapa anterioară, din deplasare la Steaua București, elevii lui Dan Fleșeriu vor încerca să facă un meci bun. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat: 

”Este pentru prima dată, în ultimele două luni, în care am avut o săptămână întreagă pentru antrenamente, ar trebui să se vadă și un rezultat, deși sunt convins că rezultatele nu vin așa repede. Băieții sunt toti apți, mai putin Randal, care a suferit o accidentare la Steaua și azi va încerca să joace și așa. Suntem în creștere, au arătat-o și rezultatele din ultimele meciuri și sper să facem o apărare mai bună decât la Steaua. Dinamo nu mai este echipa din sezonul trecut, e mult mai întărită, are jucători experimentați pentru campionatul României. Este o echipă periculoasă, care a reușit să câștige la Timișoara, a pus probleme Clujului, de fiecare dată când au jucat cu ei, și trebuie luați în serios. Sunt sigur că vom avea un meci de mare angajament si doar dacă îl vom aborda cu maximă agresivitate vom putea să îl câștigăm”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Începând cu ora 17:30, la casieria Sălii Transilvania se vor pune în vânzare biletele de acces pentru această partidă. Primele care se vor pune la dispoziția suporterilor, vor fi locurile donate de către abonați Asociației SUS INIMA, iar sumele strânse vor merge direct în conturile asociației în vederea susținerii activităților derulate în sprijinul persoanelor cu probleme oncologice. 

În Fan Zone-ul "Sibiu Casa Baschetului", voluntarii Asociației WeHelp vor colecta ShoeBox-urile aduse de suporterii noștri. Pentru al treilea an consecutiv BC CSU Sibiu este alături de proiectul lor. Știm că nu putem schimba viața unui copilaș cu o mână de dulciuri și câteva lucrușoare așezate într-o cutie de pantofi, dar, cu siguranță, vom reuși să îi facem ziua mai senină și îi vom pune un zâmbet pe față, așa că, în luna cadourilor, vă provocăm să vă alăturați campaniei ShoeBox și vă așteptăm la meciurile BC CSU Sibiu, cu un cadou pentru copilași sărmani. 

Partenerii noștri de la Decathlon vor oferi 5 mingi cu autografele jucătorilor noștri suporterilor prezenți la meci, iar la pauza mare un fan va încerca să ”Spargă Casa” în 30 de secunde pentru un premiu de 1500 de lei! Avem toate ingredientele pentru o seară specială, astfel că îi așteptăm pe fani aproape de noi, în număr cât mai mare.

În următoarea etapă BC CSU Sibiu va juca tot pe teren propriu, cu U BT Cluj Napoca, sâmbătă, 21 decembrie. Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare online luni, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 Echipa din Liga 1, BC CSU Sibiu 2 powered by DAbo, joacă și ea astăzi, de la 10:30, tot pe teren propriu, cu CSU Ploiești. Accesul la acest meci este gratuit.

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019.


712569 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI