logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSO Voluntari


Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, de la ora 20:00, o nouă confruntare în cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, în compania celor de la CSO Voluntari. Biletele pentru această partidă sunt disponibile pe www.bilete.ro iar partida va putea fi urmărită LIVE pe DigiSport, Look Sport, dar și pe canalul de youtube al FRB TV. 

După patru etape în care echipa noastră s-a confruntat, de fiecare dată, cu absențe datorate accidentărilor și problemelor medicale, BC CSU Sibiu va intra astăzi pe parchet în formulă completă, determinată să facă o victorie în meciul cu CSO Voluntari. Înaintea duelului, Mirel Dragoste și Dan Fleșeriu, au declarat: 

”Ne așteaptă un meci foarte greu.Voluntariul este o echipă care a demonstrat și în sezonul trecut că este o nucă tare pentru fiecare echipă. Noi pornim cu gânduri mărețe în acest meci și vrem să spargem gheața și să câștigăm primul meci. Vom fi apți toți și chiar vrem să facem un  rezultat bun. Așteptăm suporterii să fie în număr cât mai mare alături de noi, ne dorim ca tribunele să fie cât mai pline și să ne împingă de la spate așa cum au făcut-o de fiecare dată, mai ales că este ultimul meci înaintea instalării noilor restricții”, a spus Mirel.

 

”În primul rând, Voluntari este o echipă foarte bună și în sezonul acesta și își doresc să facă și mai mult decât în sezonul trecut când au câștigat Cupa României. Și-au făcut o echipă completă, un lot mai putenic decât în sezonul trecut, chiar dacă nivelul jocului nu este încă la nivelul sezonului trecut. Ne așteaptă un meci dificil iar noi avem două zile, după o lună și o săptămână, în care am reușit să ne antrenăm în formulă completă. Asta e vestea bună pentru noi și atunci și jocul ar trebui să fie ceva mai bun decât l-am făcut la Oradea sau în etapa antreioară.Va fi un meci greu, repet. Voluntariul este o e chipă bună. Sper ca jucătorii  noștri să aibă o atitudine pozitivă și să fie încrezători în forțele proprii. Este un meci acasă și trebuie să facem o victorie. Va fi ultimul meci cu suporteri, înaintea noilor restricții și ne vor lipsi extrem de mult. Nici nu am reușit să ne reobișnuim cu ei în tribună și deja nu vor mai putea veni. Cu siguranță jucătorii vor fi afectați. Sper totuși ca și din această cauză, suporterii să vină la meci atât cât ne permite capacitatea și să ne susțină indiferent ce se întâmplă, pentru că, până la urmă, jucătorii noștri au făcut, de fiecare dată, maximul pe care l-aun putut și așa vor face și în acest meci”, a spus Dan Fleșeriu. 

Partida din această seară se joacă de la 20:00 și va fi LIVE pe DigiSport, LookSport și FRB TV. După acest meci, BC CSU Sibiu se deplasează la Dinamo acolo unde va juca sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 18:00.

Acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania, în cadrul Agendei Sport 2021.


434434 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI