logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU Sibiu VS

CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2019-04-25 5:30 PM

LIVE pe Digi Sport

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la Craiova


 

BC CSU Sibiu joacă sâmbătă, 9 februarie, de la orele 18:00, utima partidă înaintea pauzei competiționale, în compania celor de la SCM U Craiova. Ultimele bilete disponibile vor putea fi achiziționate de la casieria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

 

 

Galben-albaștrii au de înfruntat astăzi, pe teren propriu, pe cei de la SCM U Craiova. Partida va începe de la ora 18:00 și va fi transmisă LIVE pe FRB TV. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

 

”Urmează un meci cu o echipă deosebit de periculoasă, echilibrată, cu jucători buni pe toate pozițiile, cu jucători experimentați și, de asemenea, o echipă care vine cu orgoliul rănit după ultima înfrângere din Cupa României. Vor fi foarte periculoși pentru noi și va trebui să facem un meci foarte –foarte bun pentru a avea șanse să câștigăm. Ne bazăm pe apărare și vom încerca să fim agresivi în special cu guarzii lor și să sperăm că vom și reuși. Am pierdut o dată cu ei și ținem minte cât de greu ne-a fost să ne revenimm în meciul acela, chiar dacă ne-au condus la diferență mare. Vom face tot posibilul să începem vacanța, după o victorie care să bucure suporterii noștri”, a declrat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

 

După această partidă urmează o pauză competiținală, urmând ca BC CSU Sibiu să dispute următorul meci oficial la începutul lunii martie, în deplasare la U BT Cluj Napoca.


16834 vizualizari

CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 BC CSU Sibiu 18/6 42
2 U-Banca Transilvania Cluj 17/7 41
3 CSM CSU Oradea 15/9 39
4 SCMU Craiova 12/12 36
5 SCM Timisoara 10/14 34
6 BCMU FC Arges Pitesti 10/14 34

PARTENERI