logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU Sibiu VS

Steaua Bucuresti

Sala Transilvania Sibiu - 2020-01-27 6:00 PM

Live pe DIGI SPORT

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la BCM U FC Argeș Pitești


Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, de la 16:45, tot pe teren propriu, o nouă confruntare în Liga Națională, de data aceasta cu BCM U FC Argeș Pitești. Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport, iar ultimele bilete se pun în vânzare la casieria Sălii Transilvania, înainte cu  oră de startul partidei.

 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, în fața propriilor fani, cu echipa piteșteană și speră să facă un meci mai bun, după înfrângerea din etapa precedentă. Nemulțumiți de prestația lor din meciul anterior, elevii lui Dan Fleșeriu sunt optimiști și hotărâți să de totul pe teren. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

”Ne-am antrenat bine pentru acest meci, deși avem ceva probleme medicale. Doi jucători probabil că nu vor putea juca, dar ceilalți 10 vor face totul ca să îi suplinească. Este un meci cu Piteștiul care, chiar dacă au puține victorii, echipa lor a reușit în Cupă, cu Timișoara să câștige și au fost destul de aproape să întoarcă rezultatul din tur. Va fi o echipă periculoasă, fiind în reformare, și cu siguranță vor încerca să ne pună probleme. Trebuie să tratăm foarte serios jocul și evident, trebuie să obținem victoria, mai ales că este un meci acasă. ”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

 

În tur, BC CSU Sibiu a învins Piteștiul, în deplasare, scor: 77-59. După acest meci, echipa noastră va disputa returul meciului din Cupa României, cu U BT Cluj Napoca, miercuri, 15 ianuarie 2020, de la ora 19:00. Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare online duminică, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro


4001 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 CSM CSU Oradea 12/2 26
2 U-Banca Transilvania Cluj 12/2 26
3 BC CSU Sibiu 9/5 23
4 Steaua Bucuresti 6/8 20
5 CS Dinamo Bucuresti 5/9 19
6 SCM Timisoara 5/9 19
7 SCMU Craiova 5/9 19
8 BCMU FC Arges Pitesti 2/12 16

PARTENERI