logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu încheie aventura din Cupa României, în sferturile de finală


Duelul din sferturile de finală ale Cupei României, dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj s-a încheiat în favoarea gazdelor turneului final al Cupei României, scor 103-106, câștigătoarea fiind decisă în over time. Galben- albaștrii au reușit o prestație foarte bună pe teren, dar, din păcate, nu au reușit să încheie cu victorie.

 

Baschetbaliștii sibieni au intrat pe teren extrem de motivați și au prestat un meci foarte bun pe tot parcursul celor 45 de minute regulamentare. Au reușit să conducă chiar și la 16 puncte, însă adversarii au reușit să revină în a doua parte a meciului și să reducă din deficit. La finalul celor 40 de minute regulamentare, tabela indica egalitate, 92-92 și a fost nevoie de o repriză de prelungiri pentru a se decide echipa care merge în semifinale. Clujul a reușit să își adjudece victoria la 3 puncte diferență. 

La finalul meciului, Dan Fleșeriu și Blake Reynolds au declarat:

"M-am simțit foarte bine în teren, coechipierii mi-au dat mult credit și mi-au pus în valoare evoluția. Am reusit sa arunc bine de 3 si sa marchez,, dar, din păcate nu a fost suficient azi, asa că trebuie să facem niște ajustări și să încercăm să fim și mai bun”, a spus Blake Reynolds.

”Nu am fost niciodată aprope de victorie, pentru că nu ne-ar fi lăsat. Am avut 14 puncte, am pierdut ușor avansul, am încetinit prea mult jocul, băieții au fost obosiți. Poate dacă l-am fi avut pe Lucas mai activ în teren, neaccidentat, poate reușeam să mărim avansul acela, la 20 de puncte. Poate dacă am fi avut sală în ultima săptămână, să ne putem antrena, poate reușeam să marcăm acel coș de pe final, care ne-ar fi adus victoria. Sunt mulți de ”poate că”... A fost dificilă ultima perioadă la Sibiu, am avut de integrat doi jucători noi și sincer, mai mult decât arbitri care au ținut astăzi cu Clujul, sunt oamneii de la noi de la Sibiu care ne pun pierdici. Vom incerca să ne luptăm împotriva tuturor și să cîștigăm cât mai multe meciuri, inclusiv împotriva Clujului. Fiecare dintre cei doi jucători nou veniți au arătat ce au putut. Blake a venit de 10 zile la noi și a fost un înlocuitor foarte bun al lui Philmore și mă bucur foarte tare. Xavier a făcut ce a putut, după doar 3 zile și un an în care nu a jucat. Cred că are potențial mai mare, durează câteva saptămâni sau mai mult până se va integra și va știi care coechipier e cel mai bun shooter, care este cel mai bun recuperator, împotriva cui și cum să patrundă. Nu e ușor să integrăm. Ar fi simplu să adunăm spre sfârșitul campionatului 4 jucători mai buni decât au adversarii și să reușim să facem un PlayOff în care batem tot. Nu e așa, e nevoie de un proces in care e nevoie de răbdare. Vor mai fi  înfrângeri și victorii și toate lucrurile acestea, să sperăm că vor ajuta echipa să evolueze astfel încât de la turneul FIBA să arătăm mai bine decât am arât astazi” a spus Dan Fleșeriu. 

 

Rolland Torok și Blake Reynolds au fost cei mai buni jucători, în meciul de aseară. Blake Reynolds a încheiat cu 21 de puncte, 8 recuperări, Rolland Torok 21p, 7rec, urmați de Xavier Rathan 16p, 5 ass, 4 rec., Marquis Addison 13p, 4 rec., Aurelian Gavriloaia 12p, 4 rec., Kevin Hardy 9p, 6 rec., 4 ass, Kaelin Jackson 6p, Lucas Tohătan 4p, Chriss Cooper 1p.

 


532656 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI