logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu luptă pentru calificarea în F8-ul Cupei României


BC CSU Sibiu își joacă astăzi cartea calificării în Final 8-ul Cupei României. Galben-albaștrii au nevoie de o victorie, împotriva Timișoarei, la minim 6 pucnte, pentru a putea merge mai departe. Duelul începe la ora 19:30 și va fi LIVE pe pagina noastră de facebook. Suporterii vor putea fi ”prezenți” în sală ONLINE, prin intermediul platformei ZOOM. 

 

Ultima zi a Turneului Peliminar al Grupei C din Cupa României va lua startul, de la ora 16:00 cu duelul dintre CSM Tg. Jiu și CSO Voluntari, urmând ca de la ora 19:30, BC CSU Sibiu să joace împotriva Timișoarei. Adversarii noștri vin după două victorii obșinute în cadrul turneului, astfel că elevii lui Dan Fleșeriu nu vor avea nevoie de o victorie la minim 6 puncte pentru a accede în Final 8. 

 

”Ne propunem să câștigăm meciul cu Timișoara, la peste 6 puncte, pentru a ne califica. Ne dorim să jucăm bine, să jucăm inteligent și să ne bucurăm pentru că putem juca după 8 luni de pauză. Suntem o echipă tânără, e doar începutul sezonului, dar suntem convinși că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul de a câștiga!”, a spus Marquis Addison. 

 

”Sper să abordăm cu froță maximă meciul cu Timișoara pentru că e șansa noastră să ne calificăm mai departe, este evident dorința noastră de a ne califica mai departe, iar șansa rămâne intactă chiar dacă în meciul cu Voluntariul nu ne-am descurcat suficient de bine să putem câștiga meciul. Îmi doresc să văd atitudine bună, îmi doresc să văd o apărare mai agresivă și îmi doresc să văd mai mulți jucători în teren care să participe cu adevărat la joc, cu puncte bune, în apărare și în atac, în așa fel încât să putem avea o rotație mai mare. Evident că ne dorim foarte mult să câștigăm, chiar dacă acest lucru nu s-a văzut așa de bine în meciul cu Voluntariul. Faptul că avem jucătorii tineri ne costă în acest moment, dar sunt convins că vor da un randament mai bun pe măsură ce vom înainta în campionat”, a spus Dan Fleșeriu.

 

Partidele de astăzi vor fi LIVE pe paina noastră de Facebook, iar de la 19:30, îi așteptăm pe suporterii noștri pe ZOOM pentru a urmări meciul împreună. 

 

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2020 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul public Sala Transilvania Sibiu. 


574126 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI