logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu joacă sâmbătă la Oradea


 

Baschetbaliștii sibieni au plecat spre Oradea acolo unde vor disputa partida din etapa a 4-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul se joacă de la ora 18:45 și va fi transmis pe DigiSport și LookSport.

 

 

BC CSU Sibiu se deplasează la Oradea pentru un nou duel de foc în cadrul campionatului intern. Deși echipa se confruntă, în continuare cu probleme medicale, Lucas Tohătan și Luca Năstruț fiind încă în proces de recuperare după accidentări, iar Rareș Ardelean fiind bolnav, baschetbaliștii sibieni speră totuși să facă un meci mai bun în această etapă și să reușească să își apropie victoria.

 

 

„Urmează un nou meci greu, ca toate celelalte de până acum. Vom aborda această partidă cu maximă seriozitate și vrem să luptăm, să câștigăm pe terenul Oradiei, chiar dacă au o echipă foarte bună și știm că va fi greu. Nici ei nu trec printr-o perioada foarte bună, aș spune. Cred că pornim cu șanse egale, pornim de la 0-0, și sunt sigur că putem face o figură bună și vom reuși să ne arătăm adevărata noastră valoare”, a spus Mirel Dragoste.

 

”Urmează un joc cu vicecampiona, echipa care, deși a schimbat, ca si noi, multi jucători față de anul precedent, este una din formațiile de top din ligă. Ne-am fi dorit să amânăm acest joc, datorită problemelor medicale cu care ne confruntăm, dar, din păcate, Oradea nu a putut să accepte această cerere, programul lor fiind încărcat prin prisma participării în competițiile europene. În aceste condiții, vom juca, din nou, fără jucători importanți sau cu o parte din jucătorii care nu sunt 100%, dar chiar și în aceste condiții, așa cum am reușit, în mare parte cu Craiova, doresc să ne jucăm șansa la maximum, având în vedere posibilitățile de care dispunem”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea duelului cu CSM Oradea.

 

Duelul cu CSM Oradea se joacă sâmbătă, de la 18:45, și poate fi urmărit pe DigiSport și LookSport, dar și pe canalul de youtube al FRB TV.

 

După acest meci, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la Voluntari, duminică, 24 octombrie de la ora 20:00.

 


437000 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI