logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

BC CSU Sibiu joacă la Dinamo


 

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, în deplasare la Dinamo București, ultima partidă înaintea pauzei competiționale prilejuite de meciurile naționalei. Meciul începe la 16:45 și va fi transmis LIVE pe Digi Sport.

 

 

BC CSU Sibiu a plecat la București cu multă dorință de a face o nouă victorie, după debutul foarte bun din faza a doua a campionatului. Meciurile câștigate împotriva celor de la Steaua și Cluj, din cele două etape anterioare ale TOP 6, le-a dat multă încredere elevilor lui Dan Fleșeriu, astfel că singura opțiune pentru meciul de astăzi este victoria.

 

Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

”Un meci pe care ar trebuit să îl jucăm acasă, dar din păcate nu putem pentru că sala este ocupată cu meciul de volei, așa că a trebuit să inversăm etapele. Noi inițial am cerut amânarea partidei, dar cei de la Dinamo nu au vrut, așa că mergem acolo să jucăm. Dinamo este într-o formă foarte bună. A reușit să stea foarte aproape de Cluj, au pierdut la 2 puncte pe ultimele secunde, la fel în meciul de la Oradea, unde au pierdut în ultimele secunde. Va trebui să fim foarte atenți și să depunem din nou un efort extrem de mare pentru a ne întoarce cu o victorie. Evident, acesta este scopul nostru- sa ne distanțăm și de Dinamo, așa cum am făcut cu celelalte echipe și să păstrăm linia victoriilor pe care o avem deja”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

 

În următoarea etapă,  BC CSU Sibiu va juca tot în deplasare, la Oradea, în 1 martie 2020.

 


48696 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI