logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

BC CSU Sibiu joacă la Cluj


 

 

BC CSU Sibiu continuă meciurile din TOP 6 cu o confruntare în deplasare, la U BT Cluj Napoca. Partida se va disputa în sala Horia Demian, începe la ora 19:00 și va fi transmis LIVE pe FRB TV. O dată cu aceasta, echipa noastră demarează seria de 5 meciuri consecutive în deplasare, urmând să revină pe teren propriu, abia în 18 martie.

 

 

După debutul perfect din TOP 6, din meciul de pe teren propriu cu Steaua, în care baschetbaliștii sibieni s-au impus cla, scor 95-75, elevii lui Dan Fleșeriu au plecat la Cluj cu un moral bun și multă încredere în forța echipei. Chiar dacă Barry Stewart absentează motivat, din cauza unor probleme personale, restul jucătorilor din angrenajul echipei sunt sănătoși și dornici să obțină o victorie pe terenul celor de la Cluj.

 

„Mergem la Cluj, o echipă care are, în sezonul acesta, cel mai puternic lot din ultimele 3- 4 sezoane. Va fi un meci foarte greu. Am reușit cu greu să îi învingem, pe teren propriu, în meciul retur din Cupa, un meci care nu a contat decât din punct de vedere statistic. Mergem acolo cu gândul de a face un meci cel puțin la fel de bun ca cel din Cupă. Știm că ne trebuie mult angajament fizic și va trebui să depunem mult efort pentru a avea o șansă să câștigăm. Ne plănuim să facem maximum posibil, astfel încât să venim cu o victorie și în sezonul acesta de la Cluj”, a declarat Dan Fleșeriu, înaintea partidei de astăzi.

 

După partida din această seară, BC CSU Sibiu va juca tot în deplasare, la Dinamo București, miercuri, 5 februarie, de la ora 16:45, partida ce va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

 

 


61186 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI