logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu joacă joi și vineri la Constanța


 

BC CSU Sibiu joacă  joi și vineri, la Constanța, meciurile din cadrul turneului 14 al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partidele cu CSO Voluntari și Athletic Constanța vor fi transmise LIVE pe FRB TV.

 

BC CSU Sibiu pleacă miercuri spre Constanța pentru a disputa ultimul turneu înaintea PlayOff-ului LNBM. Elevii lui Dan Fleșeriu se vor duela joi, 6 mai, de la ora 19:00 cu CSO Voluntari, urmând ca vineri, de la ora 16:00, să joace în compania gazdelor de la Athetic Constanta. Înaintea celor două partide, Christopher Cooper și Dan Fleșeriu, au declarat:

 

”Urmează două meciuri foarte importante și știm foarte bine că trebuie să câștigăm meciul cu Voluntari, dar și al doilea cu Constanța. Avem nevoie de ambele victorii pentru a ne ajuta în clasamentul ligii la finalul sezonului regulat. Echipa este într-o formă bună, e o atmosferă bună în echipă pentru că acum, de Paște, am și petrecut timpul împreună. Este o chimie bună, iar antrenamentele au fost foarte intense. Ne-am pregătit din greu și abia așteptăm meciurile acestea pe care, sperăm să le încheiem cu victorii”, a spus Christopher Cooper.

 

”Încercăm să obținem o poziție cât mai bună în sezonul regulat. Suntem cu posibilitatea de a obține oricare dintre locurile 2, 3 sau 4, în funcție de rezultatele noastre, dar și ale celorlalte echipe. Obiectivul principal este să încercă să facem jocuri cât se poate de bune. Avem un meci greu cu CSO Voluntari, evident, știm că ei sunt într-o formă senzațională, au câștigat ultimele meciuri la diferențe mari de scor și ne dorim să evoluăm bine, în primul rând, în compania lor. Celelalte meciuri, înclusiv restanța, vor decide poziția noastră în clasament și ne dorim să obținem cât mai multe victorii înainte să înceapă PlayOff-ul”, a spus Dan Fleșeriu.

 

 

După meciurile de la Constanța, BC CSU Sibiu va juca restanța cu Dinamo București, în Sala Transilvania, Clubul nostru urmând a fi gazda turneului de restanțe, iar în 17 și 19 mai, ar urma să dispute primele două dueluri ale PlayOff-ului Ligii Naționale, tot la Sibiu.

 


506138 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI