logo-csu

BC CSU Sibiu joacă duminică și luni, două noi partide din cadrul LNBM


BC CSU Sibiu a plecat la Cluj-Napoca, acolo unde va disputa două noi partide, în cadrul turneului 13 al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Duminică, galben-albaștrii se vor duela cu U BT Cluj Napoca, de la ora 21:00, urmând ca luni, de la ora 17:00, BC CSU Sibiu să îi întâlnească pe cei de la CSA Steaua București. Ambele partide vor putea fi urmărite LIVE pe DigiSport, LookSport și FRB TV.

Revenim în competiții, după weekendul trecut în care echipa noastră nu a jucat, cu mult entuziasm și dorință de a face două partide bune, la Cluj Napoca. Lucas Tohătan însă va absenta de pe parchet, la acest turneu, jucătorul nostru confruntându-se cu probleme medicale. Restul echipei însă este aptă de jos și dornică să se întoarcă la Sibiu cu două victorii. 

 

”Ne-am antrenat foarte bine, în ultimele două săptămâni și cred că suntem pregătiți pentru turneul de la Cluj. Ne dorim să venim acasă cu două victorii, deși suntem conștienți că nu ne va fi deloc ușor. Atât Clujul cât și Steaua, au echipe foarte bune. Steaua a demonstrat la Craiova că poate să bată și să joace, de la egal la egal, cu oricine. Craiova, însă, ne-a arătat că echipa din Cluj nu este invincibilă, deci mergem foarte optimiști la turneul de la Cluj și sperăm la două victorii”, a spus Rolland Torok. 

”Jucăm un turneu important, două meciuri grele, împotriva a două echipe bune. Prima partidă, împotriva Clujului, ne-am dori să fie o revanșă la meciul din Cupă. Ne-am dori să jucăm mai bine decât atunci, dar știm că niciun meci nu seamană cu celălalt, știm că echipa Clujului este o echipă bună, aproape neînvinsă în această ediție de campionat și asta nu are decât sîă ne motiveze să jucăm cât de bine se poate. În meciul al doilea, Steaua, cu șanse încă, matematice, să prindă PrayOff-ul, cu siguranță își va vinde scump pielea și va trebui să fim foarte atenți, mai ales că meciurile sunt la mai puțin de 24 de ore, unul de altul. Cu siguranță nu ne va fi ușor, dar va fi un turneu bun care trebuie să ne pregătească pentru ceea ce se va întâmpla în PlayOff”, a declarat Dan Fleșeriu. 

La recomandarea staff-ului medical, Lucas Tohătan va absenta la acest turneu, datorită unei enterocolite. Restul lotului este apt și pregătit să facă o figură bună la Cluj.

 


43786 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 23/3 49
2 CSM CSU Oradea 21/5 47
3 BC CSU Sibiu 20/5 45
4 CSO Voluntari 19/7 45
5 SCMU Craiova 18/8 44
6 BCMU FC Arges Pitesti 17/8 42
7 CS SCM Timisoara 14/12 40
8 CS Municipal Galati 11/15 37
9 CS Dinamo Bucuresti 11/13 35
10 CSA Steaua Bucuresti 9/17 35
11 CS Municipal 2007 Focsani 6/20 32
12 CS Municipal Targu Jiu 6/20 32
13 CSM VSKC Miercurea Ciuc 3/23 29
14 ABC Athletic Neptun Constanta 2/24 28

PARTENERI