logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu joacă duminică în compania celor de la SCM U Craiova


Baschetbaliștii sibieni revin în competiția internă și vor juca duminică, de la orele 17:00, cu Craiova, gazda turneului 9 din  LNBM. Partida va fi transmisă LIVE pe FRB TV li va marca revenirea pe parchet a lui Lucas Tohîtan, după accidentarea suferită în ianuarie. Echipa nu se va putea baza pe serviciile lui Kevin Hardy care, din motive persoane a trebuit să se întoarcă acasă. 

 

În turul campionatului, duelul cu SCM U Craiova a fost unul extrem de disputat și s-a încheiat la scorul de 81-84 în favoarea noastră, astfel că BC CSU Sibiu a plecat extrem de motivată să facă un meci cât mai bun și să revină acasă cu o victorie. Înaintea partidei de duminică, Lucas Tohătan și Dan Fleșeriu au declarat:

"Echipa este pregătită, atmosfera este foarte bună, antrenamentele au decurs bine, așa că ne așteptăm acum la un rezultat cât mai bun. Sperăm să facem o apărare bună și să venim acasă fericiți", a spus Lucas Tohătan.

”Pe de o parte, e bine că jucăm un singur meci. Venim după înfrângerea din  FIBA Europe Cup și suntem puțin tensionați și supărați din cauza asta. Poate că, pentru noi, pică bine să jucăm un singur meci. Craiova este o echipă puternică, îi știm, am avut probleme cu ei și în tur, am câștigat doar la 3puncte. Mergem acolo să redevenim echipa care marchează multe puncte și care face o apărare bună, să sperăm că la fel de bună ca și în ultimele meciuri. Cu siguranță va fi un meci disputat. Mergem în formula care îl include pe Lucas, de data aceasta, și sperăm să reușească sa reintre în ritmul lui și să aducă echipa la ritmul lui de joc. În același timp, nu vom avea aportullui Kevin Hardy care, din motive personale, a trebuit să plece acasă și va lipsi următoarele turnee”, a spus Dan Fleșeriu. 

 

În cadrul turneului 9 din Liga Națională de Baschet Masculin, balschebaliștii sibieni ar fi trebuit să joace și împotriva celor de la Dinamo, partida însă a fost reprogramată însă după ce adversarii au anunțat că se confruntă cu câteva cazuri de Covid-19 iar delegația nu a mai făcut deplasarea la Craiova. 

 

Partida de mâine dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova se joacă de la ora 17:00. și va fi transmisă LIVE pe FRB TV. 


523783 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI