logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

BC CSU Sibiu joacă duminică, la Timișoara


 

 

BC CSU Sibiu joacă duminică, 8 martie, la Timișoara, o nouă confruntare din cadrul fazei a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul începe la orele 18:00 și va fi transmis LIVE pe Digi Sport.

 

 

După meciul modest din etapa trecută, din deplasare la Oradea, baschetbaliștii sibieni merg la Timișoara motivați să facă un meci mai bun. Înaintea partidei de pe terenul celor de la Baschet SCM Timișoara, antrenorul BC CSU Sibiu a declarat:

 

 ”Jucăm penultima deplasare înaintea meciurilor de pe teren propriu, după un lung șir de meciuri pe terenul adversarilor. Din păcate, nu toate au fost jocuri bune. Sperăm că la Timișoara vom face un joc bun, așa cum ne-am dorit și meciul trecut, și că rezultatul va veni de la sine. Evident, suntem încărcați de nereușita din meciul trecut, dar vom face tot posibilul să îndreptăm lucrurile și să jucăm mai bine. Timișoara este o echipă bună, care are încă șanse să urce mai sus de locul 6 și, cu siguranță, va încerca să ne învingă. Nu ne așteaptă, așadar, un meci ușor, dar toată lumea este aptă și, sper eu, dornică să arate că ce s-a întâmplat  în ultimele 3 sferturi, la Oradea nu ne reprezintă.”, a spus Dan Fleșeriu.

 

După Timișoara, BC CSU Sibiu va juca tot în deplasare, la Steaua București, în 13 martie, de la 19:45, urmând să revină pe teren propriu în 18 martie, în confruntarea cu U BT Cluj.


33363 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI