logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu joacă astăzi, pe teren prpriu, cu SCM Timișoara


 

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, 23 octombrie, de la ora 18:00, pe teren propriu, o nouă partidă, în cadrul Ligii Naționale de Baschet. Partida nu va fi televizată, iar ultimele bilete disponibile se vor pune în vânzare de la ora 17:00.

 

După victoria entuziastă din FIBA Europe Cup, în deplasare la Fribourg, elevii lui Dan Fleșeriu revin pe teren propriu cu un moral bun și dornici de o nouă victorie, în fața propriilor suporteri.

”Un meci după multe timp acasă, în liga națională. Suntem puțin obosiți după o deplasare lungă și un meci mai greu decât arată rezultatul. Cu siguranță însă jucătorii vor dori să arate aceeași formă care au arătat-o miercuri. Chiar dacă va fi foarte greu din punct de vedere fizic, vom da maximum pentru a obține victoria. Timișoara este o echipă solidă și, indiferent de rezultatele pe care le-a obținut până acum, a arătat că în deplasarea pot să joace la fel de bine ca și acasă. Așa că nu ne așteaptă un meci ușor, avem nevoie de public și de energia care vine din tribune pentru a ieși învingători”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea partidei cu SCM Timișoara.

Partida începe la ora 18:00 și nu va fi televizată. Biletele de acces se pun în vânzare începând cu orele 17:00, atunci când vom deschide porțile Fan Zone-ului ”Sibiu - Casa Baschetului”. Primele tichete puse în vânzare vor fi cele donate de către abonații noștri, care nu pot ajunge la meciul de astăzi, campaniei ”Marcăm cu Inima Sus”. Alături de partenerii noștri – Casa Pariurilor, FiFi Land și Decathlon -v-am pregătit o mulțime de surprize și concursuri cu premii, dorind să vă oferim o seară cât mai frumoasă în familia galben-albastră. Voluntarii noștri #YelloWings vor fi acolo și vor ajuta în zona de facepainting, dar și la insula Naturo Juice. Totodată, la ”Sparge CASA în 30 de secunde” potul a crescut la 1300 lei! Menținem premiul de consolare – un maiou original ANDU, semnat de jucătorul favorit – așa că fiți pregătiți pentru a comenta la postarea programată pe pagina de Facebook. Un câștigător va coborî pe parchet la pauza mare pentru a încerca să marcheze în 30 de secunde la libere, 3 puncte și de la centrul terenului. La început de meci, titularii trimiși pe teren de Dan Fleșeriu vor marca ”Momentul Decathlon” aruncând în tribune 5 mingi semnate de întreaga echipă.

 

 Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019.


725841 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI