logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

BC CSU Sibiu joacă astăzi în deplasare la U BT Cluj


 

Baschetbaliștii sibieni au făcut deplasarea la Cluj, acolo unde astăzi, de la 18:30, vor juca meciul din etapa a IV-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida se dispută în Sala Horia Demian și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

 

BC CSU Sibiu va avea o misiune destul de dificilă la Cluj, acolo unde jucătorii pregătiți de Dan Fleșeriu vor încerca să facă un meci cât mai bun. După insuccesul de miercuri, din FIBA Europe Cup, echipa noastră va încerca să facă o figură mai bună, în meciul de astăzi, contând pentru campionatul intern.

 

”Întâlnim Clujul, principala favorită la titlu, în sezonul acesta. Și-au făcut o echipă foarte bună. Noi nu suntem în situația ideală, cu toți jucătorii apți, dar este o șansă pentru jucătorii care au evoluat puține minute până acum să arate că merită să fie în teren și că eu va trebui să îl folosesc mai mult, chiar și atunci când toată echipa este aptă. Aștept cu nerăbdare reacția lor, care ar trebui să fie pozitivă, după un meci total nereușit miercuri, și e bine că avem un meci repede în care putem să recuperăm ceea ce am pierdut, adică respectul fanilor noștri” , a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

BC CSU Sibiu are, în acest moment, 2 victorii și o înfrângere în Liga Națională de Baschet, în timp ce U BT Cluj Napoca a reușit 3 victorii.

 

Pregătirea și participarea BC CSU Sibiu în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este un proiect finanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2019.

 


106333 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI