logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

BC CSU Sibiu joacă astăzi la Steaua


 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la 17:15, pe terenul celor de la Steaua București, meciul din etapa a IX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

După victoria din etapa trecută, de pe teren propriu, cu SCM U Craiova, baschetbaliștii sibieni au plecat la București cu un moral bun. Cu lotul complet, după mai multe etape în care am suferit din cauza accidentărilor, BC CSU Sibiu speră să poată opri jocul Stelei și să își treacă în cont o nouă victorie.

Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat: 

”Un meci care se anunță greu. Întotdeauna am avut probleme în sala de la Steaua, dar un meci pe care trebuie să îl câștigăm și să facem tot posibilul să venim cu o victorie acasă. Echipa este din nou completă, ca și în meciul cu Craiova, și sper să reușeșsc să îi rotesc destul de bine în așa fel încât să fim proaspeți pe finalul jocului și să putem face diferența chiar dacă suntem în deplasare. Steaua este o echipă care puternică. Le lipseste un om important, Mandache, care este accidentat, dar rămân o echipă echipă extrem de pericoloasă și au arătat asta în Cupa României, prin calificarea în fața Voluntariului. Sper că vom reuși să oprim punctele lor forte, iar pivoții noștri vor face diferența în acest joc”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

În următoarea etapă BC CSU Sibiu va juca pe teren propriu, cu Dinamo București, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18:30. Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare online luni, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 Echipa din Liga 1, BC CSU Sibiu 2 powered by DAbo, joacă luni, de la 11:15, tot pe teren propriu, cu CSM Ploiești. Accesul la aceste meciuri este gratuit.

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019.


71032 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI