logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu joacă astăzi la Dinamo


 

BC CSU Sibiu joacă astăzi o nouă partidă în cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, în deplasare la Dinamo București. Partida începe la 20:15 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

 

 

Baschetbaliștii sibieni joacă al doilea meci oficial în această sămptămână, de data aceasta în campionatul intern, pe terenul celor de la Dinamo. După ce miercuri au jucat la Oradea, în FIBA Europe Cup, elevii lui Dan Fleșeriu speră să facă o figură bună în competiția internă și să se întoarcă din capitală cu o victorie.

 

”Multe deplasări și puține meciuri acasă, deocamdată. Nu am reușit să câștigăm în deplasare, deși am avut doar meciuri strânse și am avut posibilitatea, în fiecare dintre ele, să obținem victoria. Să sperăm că reușim să inaugurăm și terenul din deplasare și să obținem o victorie. Cu siguranță va fi un meci greu. Dinamo a jucat foarte bine acasă cu Clujul, iar noi, sezonul trecutam avut probleme de fiecare dată pe terenul lor. În plus, avem câțiva jucători indispoibili sau pe jumătate disponibili, după meciul din FIBA cu Oradea. Așadar, va fi un meci greu, dar e un lucru pe care ni l-am asumat o dată cu participarea în FIBA Europe Cup. Sezoanele trecute am profitat noi de echipele care jucau în competițiile europene și de oboseala lor, acum a venit timpul ca alte echipe să profite, dar sperăm să nu le dăm ocazia. Cu siguranță mergem acolo să dăm totul pe teren și să venim cu o victorie acasă”, a spus Dan Fleșeriu.

 

Partida din această seară va fi transmisă LIVE pe DigiSport. După acest meci, BC CSU Sibiu revine acasă și joacă miercuri, 30 octombrie, de la ora 18:15, cu cei de la Fribourg Olympic, în cadrul FIBA Europe Cup. Biletele pentru această partidă costă 25 lei lei și sunt în vânzare pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 

Pregătirea și participarea BC CSU Sibiu în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este un proiect finanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2019.

 

 


743160 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI