logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

BC CSU Sibiu joacă astăzi, cu Dinamo Știința București


BC CSU Sibiu primește vizita celor de a Dinamo-Știința București, astăzi, de la ora 18:00, în primul meci al returului de campionat. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

 

După două săptămâni de pauză competițională, timp în care baschetbaliștii sibieni au evoluat în trei meciuri de pregătire împotriva echipelor din Tg.Mureș, Mediaș și Cluj Napoca, BC CSU Sibiu revine pe teren propriu în primul meci oficial al returului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul se va disputa astăzi, de la orele 18:00, la Sala Transilvania.

Iată ce a declarat Dan Fleșeriu, înaintea partidei:

”Începe returul și suntem dornici să jucm din nou meciuri oficiale. Am vut o pauză cmpetițională lungă, de două săptămâni, în care noi am reușit să jucăm trei meciuri amicale. Sper ca băieții să fie sufficient de pregătiți și plini de energie pentru a face un meci bun astăzi. Ne trebuie, evident, în continuare să câștigăm meciurile de acasă. Din păcate ne cam lipsesc victoriile din deplasare.Meciul c Dinamo va fi câte se poate de greu. Ne-a fost greu să câștigăm și în deplasare, așa că va trebui să fim cât se poate de concentrați pentru acest meci. Jucătorii nostri sunt toți apți și sper să facem un meci bun, în special din punctul de vedere al apărării”.

 

Ultimele biletele pentru această partidă se pun în vânzare la caseria Sălii Transilvania începând cu ora 17:00, atunci când se deschide și zona de activități pentru fani: facepainting, baloane-clappere și pancarte, standul #CSU100 la care sunt așteptați fanii care au participat la concursul nostru online și au dat share postării de pe facebook cu ”Hai la meci!”, urmând pașii menționați etc.

BC CSU Sibiu s-a alăturat și în acest an campaniei ShoeBox- cadoul din cutia de pantofi Împreună cu Asociației We Help amenajăm un stand ShoeBox în holul Sălii Transilvania, în Fan Zone-ul ”Sibiu - Casa Baschetului”, la meciurile din luna decembrie, de pe teren propriu! Te așteptăm cu un cadou pentru că sărbătorile sunt mai frumoase atunci când dăruiești! Dacă nu știi ce să pregătești în cutia de pantofi, ai aici detalii: https://bit.ly/2BBFDDg


917805 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI