logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu joacă astăzi cu CSM VSKC Mirecurea Ciuc


 

 

BC CSU Sibiu debutează în Liga Națională de Baschet Masculin astăzi, în cadrul turneului care se desfășoară în Sala Transilvania. Primul meci al galben-albaștrilor se joacă de la ora 19:30, cu CSM VSKC Mirecurea Ciuc și va fi transmis LIVE pe pagina noastră de facebook. Partida va fi precedată de duelul dintre CSM 2007 Focșani și FC Argeș Pitești, care începe la ora 16:00 și care va fi de asemenea, transmis pe pagina de Facebook a Clubului nostru.

 

 

Baschetbaliștii sibieni se pregătesc să intre pe parchetul Sălii Transilvania, în primul meci oficial din campionat. Aceștia se vor duela cu echipa din Miercurea Ciuc, în prima etapă a Ligii Naționale. Sâmbătă urmează să joace împotriva celor de la CSM Focșani, iar luni, în ultimul meci al primului turneu, BC CSU Sibiu se va duela cu FC Argeș Pitești.

 

”Sunt extrem de încântat că începe campionatul. Simt că ne-am pregătit foarte bine și suntem pregătiți. Abia aștept meciurile. Așteptările noastre, întotdeauna sunt să câștigăm. Abia aștept să demonstrăm că ne-am îmbunătățit jocul, vom continua să facem asta și să devenim o echipă tot mai puternică. Știu că toata lumea este entuziasmată, băieții sunt pregătiți, așa că abia așteptăm să jucăm și vom depune tot efortul pentru a juca bine, mai ales după atâta pauza”, a spus Kaelin Jackson.

 

”Începe, în sfârșit, și campionatul. Din păcate, pentru noi, doi jucători încă nu s-au negativat, deși au mai mult de 14 zile petrecute acasă și sunt declarați vindecați. Așteptăm să se negativeze și ei, dar la turneul acesta, din păcate, nu-i putem folosi.  Vom fi, deci, în formulă mai restrânsă, o bancă mai scurtă, avem trei meciuri, teoretic, primele două mai ușoare, al treilea, cu Piteștiul, un meci foarte dificil. Spun însă doar teoretic pentru că am văzut și în Cupa României echipa din Târgu Jiu, cu doar 7 jucători ne-au pus probleme mari, așa că trebuie să luăm fiecare meci în parte, să privim cât se poate de serios adversarul și să ne facem treaba mult mai bine decât am făcut-o în Cupă. Jucătorii sunt dornici să înceapă. Au trecut prin boală cu mai mulți dintre ei, au petrecut cele 14 zile în izolare, iar pregătirea, probabil, se va vedea că nu este la cel mai bun nivel. Sperăm că până la meciul cu Piteștiul nu vom avea accidentați, vom reuși să câștigăm meciurile iar victoriile și rezultatele vor fi cele mai importante, iar jocul, mai puțin deocamdată”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

 

Programul complet al partidelor din cadrul turneului găzduit de Clubul nostru este următorul:

 

11 decembrie 2020

16:00- CSM 2007 Focșani VS. FC Argeș Pitești- LIVE pe pagina noastră de Facebook.

19:30- CSM VSKC Miercurea Ciuc VS. BC CSU Sibiu- LIVE pe pagina noastră de Facebook.

 

 

12 decembrie 2020

15:15-FC Argeș Pitești VS. CSM VSKC Miercurea Ciuc- LIVE pe DigiSport

20:00- BC CSU Sibiu VS. CSM 2007 Focșani- LIVE pe DigiSport

 

 

14 decembrie 2020

16:00- CSM 2007 Focșani VS. CSM VSKC Miercurea Ciuc- LIVE pe DigiSport

19:30- BC CSU Sibiu VS. FC Argeș Pitești- LIVE pe DigiSport.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2020 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul public Sala Transilvania Sibiu. 

 


550216 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI