logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2024-05-07 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu- Activități suspendate


 

Ca urmarea a ultimelor decizii și noi reglementări aduse de autorități, în contextul răspândirii coronavirusului, și a deciziilor existente de suspendare a competițiilor de juniori, BC CSU Sibiu a decis să ANULEZE toate antrenamentele grupelor de juniori, până când situația o va permite. De asemenea, împreună cu partenerii de la CineGOLD am stabilit, de comun acord, suspendarea temporară a proiecțiilor meciurilor de baschet până când situația o va permite.

 

 

BC CSU Sibiu continuă să creadă cu tărie într-unul dintre principiile cele mai importante în jurul căruia își desfășoară activitatea- promovarea stării de sănătate. Având în vedere pericolele la care suntem cu toții expuși în aceste zile, ținând cont de nevoia de a fi uniți, ca o adevărată familie care își protejează membrii, am luat decizia de a SISTA toate antrenamentele juniorilor BC CSU Sibiu până când vom avea siguranța că pericolele se diminuează. Știm că nu este deloc plăcut, dar vrem să ne asigurăm că în curând, vom putea reveni la antrenamente sănătoși, în formule complete.

 

De asemenea, urmare a ultimelor decizii privind organizarea evenimentelor de orice natură care implică un număr mai mare de 100 de persoane, am decis ANULAREA proiecțiilor meciurilor echipei noastre la CineGOLD. Decizia nu a fost deloc una simplă, dar luat act de recomandările autorităților și de feedback-ul suporterilor echipei.

 

CineGOLD a făcut toate eforturile necesare pentru a putea organiza transmisiunile în sălile cinematografului la o calitate mult mai bună, cu BC CSU Sibiu în calitate de partener, însă având în vedere măsurile la nivel național privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19, credem că încurajarea suporterilor să participe la evenimente sau adunări ce implică mai multe persoane ar fi un act iresponsabil, pe care nu ni-l dorim.

 

În această perioadă, BC CSU Sibiu va demara o campanie amplă de promovare a activităților echipei în mediul online, încercând să menținem familia unită, așa cum am fost întotdeauna.

 

Îndemnul nostru pentru sportivi, antrenori și suporteri este simplu: Aveți grijă de voi!

 


685235 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI