logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

BC CSU Sibiu a sărbătorit ”Ziua Recunoștinței”


Cum viața de sportiv profesionist cere unele sacrificii, pe jucătorii americani de la BC CSU Sibiu „Ziua Recunoștinței” i-a prins din nou departe de casă, de familie și de cei dragi. Nedorind să îi lăsăm singuri, iar această sărbătoare foarte importantă pentru ei să treacă neobservată, clubul a organizat o cină cu totul specială la Monsieur Joben, în Piața Mare, pregătită chiar de unul dintre cei mai înfocați fani ai noștri, Chef Sammy Agapian, alături de echipa sa. 

Adunați în fața unui curcan delicios și într-o atmosferă destinsă, Kevin Hardy & Co. s-au relaxat după un antrenament extenuant. Prima surpriză a venit chiar la finalul ședinței de pregătire susținute în sala mică de la teatru, atunci când un grup de suporteri și-a făcut apariția, fanii venind de la recitalul maestrului Tudor Gheorghe, pe care l-au impresionat cu interpretarea proprie a melodiei ”Acolo este țara mea”. Suporterii i-au încurajat pe jucători și le-au mulțumit încă o dată pentru victoria cu U BT Cluj Napoca, anunțându-și în același timp prezența la meciul amical de duminică, de la Târgu Mureș.

Direct după antrenament, jucătorii au pornit către restaurant iar Chef Sammy i-a întâmpinat și le-a destăinuit câteva dintre secretele preparării deliciosului curcan. ”Acesta este un avantaj într-un sport de echipă. Împrumutăm tradiții și obieceiuri unii de la alții”, a declarat Willy Brosser. ”Eu sunt doar pe jumătate american, fiind născut în Germania și locuind acolo cea mai mare parte din viața mea. Tatăl meu este american get-beget iar un motiv de sărbătoare ca acesta nu trebuie ratat”, l-a completat Isaiah Philmore.

”Am gătit la rândul meu un curcan astăzi dar acesta pe care l-am gustat aici depășește orice așteptări. Se vede că Chef Sammy are origini libaneze! A reușit un mix extraordinar de arome. Mă bucur că am putut petrece împreună cu întreaga echipă această seară”, a încheiat Randal Falker.

Poze și clipuri de la cina festivă de Ziua Recunoștinței găsiți pe conturile de Facebook și Instagram ”BC CSU Sibiu”: Totodată, nu ratați știrile de mâine (vineri, 23 noiembrie) de la DigiSport și ProTv pentru a vedea ce au declarat membrii familiei CSU. 


918617 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI