logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

BASKONIA VS. BC CSU Sibiu se joacă astăzi, de la ora 20:00


 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 20:00, ora României, în compania celor de la Baskonia, echipă care va avem astăzi prezentarea lotului pentru noul sezon. Evenimentul marchează duelul pentru trofeul Araba-Álava și va consemna revenirea fanilor spanioli în excepționala arenă sportivă, după ridicarea restricțiilor. Peste 4500 de suporteri spanioli sunt așteptați la meci, iar partida poate fi urmărită LIVE pe contul de youtube al echipei gazdă.

 

BC CSU Sibiu onorează astăzi invitația oficialilor de la Baskonia, echipă ce evoluează în liga ACB a Spaniei și cu prezență constantă în Euroligă și va juca în compania echipei spaniole meciul de prezentare în fața fanilor spanioli. Evenimentul va marca și prezentarea noului lot a echipei gazdă, dar și revenirea suporterilor Baskoniei în tribune, după mai bine de 11 luni de restricții datorate pandemiei de coronavirus.  Chiar dacă arena are o capacitate de peste 15 mii de locuri, restricțiile încă în vigoare limitează numărul persoanelor ce pot fi prezente la meci. Choar și așa, peste 4500 de fani sunt așteptați la Fernando Buesa Arena.

 

”Un meci poate unic pentru noi, o șansă extraordinară pentru jucătorii noștri de a trece la un nivel mai înalt, o șansă pe care, sper să o fructifice la maximum. Evident, suntem foarte încântați că putem să jucăm în compania unei echipe de Euroligă și suntem încântați că suntem aici, cu toții, sănătoși și capabili să putem juca în formulă completă. Sper să jucăm un meci bun, evident că nu rezultatul este cel care ne interesează, ci să creștem puțin, mai ales din punct de vedere al apărării, ceea ce am încercat să lucrăm în ultimele două turnee. Toate meciurile din Spania vor fi importante și ne vor ajuta să ne creăm relațiile de joc și să devenim o echipă mai bună, ceea ce ne dorim pentru sezonul care urmează să înceapă”,  declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

 

Partida din această seară se va putea urmări LIVE de la ora 20:00, în link-ul următor: https://youtu.be/CaBFTKTy7_g

 

 

BC CSU Sibiu se află timp de o săptămână, în Spania, între 13 și 20 septembrie, și, în fara acestei partide, mai are programate încă 3 partide de verificare.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021.

 


449582 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI