logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS Corona Brașov

Sala Transilvania - 2024-09-20 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Baschetul revine pe marile ecrane, la capacitate maximă!


 

 

CineGOLD și BC CSU Sibiu continuă parteneriatul, iar meciurile din deplasare, se vor vedea la cinematograf, la exact 2 ani de la debutul pandemiei. Suporterii CSU Sibiu vor fi invitați și la film, iar concursurile săptămânale le vor asigura invitații duble la cele mai bune filme.

 

 

După ridicarea tuturor restricțiilor, reluăm parteneriatul cu CineGOLD, primul cinematograf multiplex din Sibiu.  

“În sport regăsim tăria, în filme regăsim speranța”. Împreună, CSU si CineGOLD merg mai departe într-un parteneriat care a supraviețuit pandemei și care continuă să fie în slujba sibienilor. Împartasim aceleasi principii de viata și împreună organizăm acțiuni care generează un efect și un impact pozitiv atât participanților cât și în societate. Încurajăm tinerii să-si găsească modele viabile si memorabile, să fie curajosi, perseverenți si activi . Suntem încrezători în viitor si responsabili de prezent. Ne propunem ca “Victorie” să fie cuvăntul definitoriu. Împreună suntem mai putenici!”, a spus Despina Miron, CineGOLD Sibiu.

 

În cadrul parteneriatului vom putea urmări pe ecranul de cinevmatograf meciurile cele mai importante din deplasare, ale echipei favorite, pentru suporterii care nu pot face deplasarea. Aceesul se va face gratuity la aceste vizionari. De asemenea, vom organiza seri de film alături de suporterii echipei noastre și, în plus, suporterii prezenți la meciurile de acasă vor avea șansa de a câștiga premii în invitații la cele mai bune filme ale săptămânii.

 

”Ne bucurăm că, în ciuda pandemiei, parteneriatul nostru cu CineGOLD a rezistat și, împreună, vom putea oferi suporterilor sibieni experiențe plăcute, atât de film, cât și de baschet, pentru că, nu-i așa, cel mai bun film este acela în care echipa favorită câștigă”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

CineGOLD functionează din noiembrie 2019 in Centrul Comercial Promenada Mall. Cu cele 9 sali de cinema multifunctionale, care au intre 32 si 271 de locuri, capacitate totala de 1400 de locuri, sunet si imagine de cea mai inalta calitate, locuri premium, cele mai noi filme si posibilitatea de a  organiza evenimente diverse, CineGOLD a devenit rapid locul preferat de iubitorii de film si nu numai.

 

 


456485 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI