logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS Corona Brașov

Sala Transilvania - 2024-09-20 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Baschetul revine cu suporteri LIVE, în Sala Transilvania


 

 

După mai bine de 8 luni de pauză forțată, baschetul masculin revine la Sibiu, iar între 10 și 13 noiembrie, Sala Transilvania din Sibiu va fi gazda preliminariilor grupei C din cupa României.  BC CSU Sibiu joacă astăzi primul meci, de la 19:30, cu CSM Tg.Jiu, iar partida va fi LIVE pe pagina noastră de facebook. Si pentru a marca startul în competiții cum se cuvine, în și pentru că Sibiul ar fi incomplet fără suporteri, aceștia vor putea fi prezenți în sală, ONLINE, prin intermediul platformei ZOOM iar în pauze, vor putea transmite echipei favorite, mesajele de încurajare.

 

 

BC CSU Sibiu se aliniează la startul preliminariilor Cupei Românei în efectiv complet, cu întreaga echipă sănătoasă și are un singur obiectiv-calificarea! Jucătorii noștri abia așteaptă să evolueze pe parchetul Sălii Transilvania, deși, cu toții sunt conștienți că fără suporteri, meciurile nu vor fi la fel.

 

”Cred că va fi un test pentru fiecare dintre noi, în funcție de cum ne-am pregătit în cele 8 luni de zile. Suntem nerăbdători și ne bucurăm foarte mult că se poate juca, chiar și în condiții mai puțin favorabile, dar suntem bucuroși că vom avea parte de baschet. Cu siguranță lipsa suporterilor din Sala Transilvania va fi un mare minus pentru noi, dar știm cu toții că ne susțin de acasă din fața televizorului. Pentru mine va fi o adevarată experiență această Cupa a României, în aceste condiții și sper să facem o figură cât mai frumoasă și să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Lucas Tohătan.

 

 

"Sunt 8 luni, aproape, în care jucătorii  nu au mai jucat meciuri oficiale. Ne antrenăm de multă vreme fără să jucăm niciun meci, nici măcar amical. Ultimele meciuri amicale i-au pus în dificultate pe băieții noștri aflați la primul sezon în Europa, așa că ne vor aștepta momente dificile și la meciurile oficiale. Sunt convins însă și i-am simțit și la antrenament, că sunt pregătiți, dornici și abia așteaptă să înceapă meciurile oficiale. A fost extrem de dificil să te antrenezi fără să joci, a fost extrem de dificil atunci când au lipsit  din lot jucători care au fost bolnavi sau accidentați și a trebuit să aducem la antrenamente câțiva juniori. Am trecut însă peste acele momente și vom vedea cum și ce am reușit să dezvoltăm fața de turneul Tordai pe care l-am avut acum o lună de zile. Să sperăm că baschetul va ieși învingător, în primul rând, că vom reuși să ne calificăm și mai ales, că vom termina turneul fără accidentări și fără să apară îmbolnăviri”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Dar pentru că la Sibiu meciurile nu pot avea același farmec, dacă suporterii nu sunt în sala, BC CSU Sibiu își invită suporterii pe ZOOM. În timpul meciurilor echipei noastre suporterii vor putea fi în tribună ”online”, iar participanții la întâlnirea de pe ZOOM vor fi proiectați pe ecranele LED de pe marginea terenului. Mai mult, la pauze, vor avea ocazia să transmită sportivilor BC CSU Sibiu mesaje de încurajare.

 

Programul partidelor este următorul:

 

Marti, 10 noiembrie:

SCM Timisoara - CSO  Voluntari – ora 16:00- LIVE pe pagina de facebook a BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu - CSM Tg. Jiu – ora 19:30 LIVE pe pagina de facebook a BC CSU Sibiu

 

Miercuri, 11 noiembrie:

CSM  Tg. Jiu - SCM  Timisoara – ora 16:00-Live pe Digisport

CSO Voluntari - BC CSU Sibiu – ora 19:30-Live pe Digisport

 

Vineri, 13 noiembrie:

CSO Voluntari- CSM Tg. Jiu- ora 16:00 LIVE pe pagina de facebook a BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu- SCM Timișoara-ora 19:30. LIVE pe pagina de facebook a BC CSU Sibiu

 

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2020.


657971 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI