logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2024-05-07 7:00 PM

FRB TV

Azets, al patrulea an alături de BC CSU Sibiu


 

Pentru al patrulea sezon consecutiv, compania Azets sprijină echipa de baschet de seniori a BC CSU Sibiu. Managementul partenerilor noștri și-a reafirmat susținerea performanțelor CSU și continuă, în calitate de partener de tradiție alături de familia galben albastră.

 

Proiectul BC CSU Sibiu continuă să fie apreciat de mediul de afaceri sibian, iar partenerii echipei noastre dovedesc, an de an, că sunt alături de comunitatea formată în jurul echipei, investind în sportul de performanță sibian.

 

”Pentru că rezultatele din ultimele sezoane ne-au bucurat foarte mult, iar meciurile devin tot mai interesante și pline de intensitate de la un an la altul, am ales să sprijinim în continuare echipa de baschet  BC CSU Sibiu. Timp de 3 ani am fost martori la reușitele echipei și ne dorim ca acest sport frumos să se dezvolte fără impedimente în comunitatea sibiană. Este o perioadă dificilă pentru toți, dar #nucedăm. Sperăm să depășim cu bine acest moment și să revenim în tribună pentru a  susține echipa de suflet. Le dorim ca acest sezon să fie cu multe victorii și amintiri frumoase!“, a declarat Alina Burja, managing director Azets.

 

”Am strâns, alături de partenerii noștri de la Azets, 3 ani de colaborare și continuăm cu al 4-lea sezon în care ne propunem să demonstrăm că performanțele sportive și comunitatea galben-albastră merită susținute. Mă bucur extrem de mult că mediul privat continuă să creadă în noi și să ne susțină. A fost un an dificil pentru toată societatea, dar viața trebuie să meargă mai departe, iar noi, BC CSU Sibiu vom continua să facem tot posibilul pentru a continua să ne îmbunătățim performanțele sportive și pentru a aduce bucurii tuturor sibienilor care iubesc culorile galben-albastru”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Azets Insight SRL este o prezență bine definită pe piața serviciilor economice, și se dezvolta cu succes în România de 12 ani. În prezent brandul Azets cuprinde sub sigla sa un număr important de companii din UK și din țările scandinave. Cu peste 6500 de angajați dedicați, ajutăm companiile și organizațiile de toate mărimile, întreprinderile din sectoarele publice și clienții cu capital privat să-și atingă obiectivele.

În România, compania este prezentă în Sibiu, unde se află sediul principal, alte sedii fiind in Alba Iulia, Brasov si Timisoara, totalizand  Peste 870 de angajați care lucrează în departamentele de Validare, Contabilitate, Payroll, IT și R&D.

 


593964 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI