logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Atlassib, Poșta Atlassib și Meridiana, parteneri de tradiție ai baschetului sibian


 

Compania Atlassib continuă să asigure transportul echipei noastre din Liga Națională la meciurile din deplasare și în sezonul competițional 2016/2017. Alături de CSU rămân parteneri de tradiție și cei de la Poșta Atlassib și Meridiana Transfer de Bani.

 

Timp de aproape 15 ani au fost parteneri de tradiție ai echipei de baschet a Sibiului, așa că Atlassib nu putea lipsi din grupul companiilor care sunt alături de CSU în sezonul 2016/2017.

”Conducerea societății ATLASSIB a decis continuarea parteneriatului, deja tradițional, cu echipa de baschet CSU Sibiu. Nevoiți să reducem sprijinul financiar acordat echipei de baschet, datorită implicării într-un proiect CSR de anvergură, nu am putut renunța complet la prezența noastră alături de echipa de suflet a Sibiului, echipa care ne-a purtat numele atâția ani. Sprijinul nostru se va concretiza, cel puțin, în asigurarea transportului pentru toate meciurile disputate în deplasare. Indiferent de situația economică și de conjunctura în care ne-am aflat, de-a lungul timpului, ATLASSIB a fost în permanență alături de Clubul Universitar sibian. Vom continua și pe viitor, alături de toți ceilalți agenți economici care au decis să sprijine echipa, să facem tot ceea ce putem pentru a menține Sibiul în topul baschetului românesc și să aducem bucurie minunaților suporteri pe care echipa îi are”, a declarat Daniel Micu, directorul general al companiei Atlassib.

 

ATLASSIB este, din 1993, operatorul numărul 1 în transportul rutier internațional de persoane, deservind 37 de linii internaționale în 14 țări din Uniunea Europeană. Suntem, împreună cu colegii noștri de la societățile POȘTA ATLASSIB Curier Rapid și MERIDIANA Transfer de Bani, alături de toate comunitățile de români din Europa, dezvoltând totodată parteneriate durabile cu agenți economici români care desfășoară activitate în Europa și cu organisme și organizații internaționale implicate în activități specifice pe teritoriul Uniunii Europene.

Alături de compania de transport, Poșta Atlassib și Meridiana, continuă să sprijine baschetul sibian de performanță.

”Pornind de la citatul lui Michael Jordan, și anume că “Talentul câștigă meciuri, dar munca de echipă și inteligența câștigă campionate”  putem afirma că prin sprijinirea echipei de baschet a Sibiului am dorit să facem, oarecum, parte din această echipă. Mai mult, având în vedere faptul că sportul din Sibiu este reprezentat la nivel înalt de această echipă, era normal ca societatea noastră să ofere un sprijin, în limita posibilităților”, a transmis conducerea Poștei Atlassib.

 

SC Poșta Atlassib Curier Rapid SRL este o firmă cu capital 100% românesc, cu sediul central în Sibiu, care în cei peste 13 ani de la înființare a continuat ascendența pe piața serviciilor de curierat național și internațional, punând accent pe calitatea serviciilor oferite și mulțumirea clienților săi.

”Meridiana Transfer de Bani SRL, companie cu capital integral românesc, care oferă, de 8 ani, servicii de plată, în 11 state europene, este alături de echipa de baschet a orașului pentru a sprijini sportul, performanța sportivă și, nu în ultimul rând, numele orașului, pe plan național și internațional”, au declarat reprezentanții Meridiana Transfer de Bani.

Deciziile de a continua parteneriatul cu BC CSU Sibiu ne dovedesc încă o dată că mediul privat apreciază performanța și o și sprijină.

”Pregătirile pentru noul sezon competițional au început și ne bucurăm să plecăm la drum alături de parteneri de tradiție ai echipei noastre. Le mulțumim că, indiferent cât de greu le-a fost în plan economic, cei de la Atlassib, dar și colegii lor de la Poșta Atlassib și Meridiana Transfer de Bani, au înțeles că performanța în sport trebuie susținută și sunt alături de culorile galben-albastre, în continuare”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet al CSU Sibiu.

Cele trei companii sunt doar câteva dintre cele care vor continuă parteneriatele cu echipa noastră de baschet și în sezonul 2016/2017.

 


1222189 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI