logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-18 7:45 PM

Digi Sport, Prima Sport, FRB TV

Anton Rotaru vine la BC CSU Sibiu


 

 

BC CSU Sibiu și-a acontat, pentru două sezoane, serviciile unui tânăr și promițător baschetbalist, Anton Rotaru. Fost component al lotului național Under 18, Toni este un shooting guard de perspectivă și se alătură familiei galben-albastre, după ce și-a petrecut perioada de juniorat la Cluj.

 

 

Anton Rotaru este născut pe 10 mai 2002 și măsoară 1,88m. El a evoluat în lotul național al României sub comanda lui Hristu Șapera, iar în sezonul trecut, alături U-BT Cluj, a fost titular în partida cu KB Rahoveci, din Fiba Europe Cup. În acel meci, timp de 13 minute, a reușit 2 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Tânărul, însă, a fost component de bază a lotului Under 18 de la Cluj. Toni este fiul lui Horea Rotaru, renumitul baschetbalist clujean care a făcut parte din echipa Universității Cluj, în anii `90.

 

 

 ”Sunt fericit cu alegerea de a veni la Sibiu. În primul rând, publicul este unul iubitor de baschet și sunt convins că mă voi simți foarte bine în Sala Transilvania. Aștept cu nerăbdare să îmi cunosc coechipierii, staff-ul, începerea antrenamentelor și a sezonului, după o pauză nedorită. Sunt convins că vom face împreună un sezon bun și sper să ne îndeplinim toate obiectivele pe plan colectiv, dar și individual. Hai CSU!”, a declarat Anton Rotaru.

 

”Toni este tânăr jucător extrem de promițător și care va avea șansa la BC CSU Sibiu să crească și să își îmbunătățească mult calitățile, pentru a deveni un jucător important și relevant pentru campionatul nostru. Mă bucur că vine la noi, consolidând și completând contigentul nostru de jucători tineri de mare perspectivă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

 

Până în acest moment, din lotul BC CSU Sibiu fac parte Christopher Cooper, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Anton Rotaru, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

 

 


617689 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI