logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM Corona Brasov

Sala Transilvania Sibiu - 2024-03-20 7:00 PM

FRB TV

Andra Boboc -Kendrion- ”CSU Sibiu este un club sportiv care se identifică cu Sibiul, care promovează valorile adevărate”


 

 

În 2016 Kendrion se alătura marii familii galben-albastre și, încet-încet, conducerea, dar și mulți angajați, au devenit și suporteri înflăcărați ai echipei noastre. Andra Boboc, administrator al companiei Kendrion Automotive (Sibiu) SRL, ne-a împărtășit câteva din motivele pentru care a decis să se alăture și să sprijine echipa noastră, într-un material pentru blogul nostru. Fiul său, Cristian, este baschetbalistul familiei, practică baschetul de ceva vreme și a reușit să insufle pasiunea lui în sânul familiei.

 

                                                                                       

Colaborarea cu Kendrion a început în 2016. Clubul nostru trecea printr-o perioada delicată, dar companiile private au fost ”oxigenul” de care era nevoie. Kendrion a fost una dintre companiile care a venit alături de CSU fără să stea pe gânduri, conducerea afirmând încă de atunci că valorile și misiunea ne unesc.

 

 

În Sibiu, sportul a ocupat întotdeauna un loc special în viața oamenilor și în sufletul lor. În ceea ce ne privește, ca și companie, am preluat spiritul de echipă din terminologia sportivă, un concept de mult deja integrat în atmosfera Kendrion. Colaborarea frumoasă dintre CSU Sibiu și Kendrion Automotive a început în mod natural, baschetul ne-a atras prin spectacolul jocului în sine, prin ambiția admirabilă a membrilor echipei, care reușesc să câștige prin determinare, dedicare și pasiune. De asemenea, un aport deosebit în acest club, mai bine zis în această familie numită CSU Sibiu, îl are galeria unică în baschetul românesc și merită multe felicitări pentru modul extraordinar în care se prezintă, la fiecare meci. Noi, partenerii CSU Sibiu și Kendrion, avem valori comune, din care se evidențiază pasiunea pentru excelență, dorința de afirmare, încrederea în echipa și în colegi, respectul pentru comunitatea în care locuim și dorința de a duce mai departe un renume câștigat și meritat pe deplin de orașul nostru. Suntem acolo unde ne este locul, între cei care vor să fie mereu la înalțime, ne-a povestit Andra Boboc, administratorul societății Kendrion Automotive (Sibiu) SRL.

 

 

De atunci, Andra este nelipsită de la meciurile de acasă și le urmărește în familie pe cele din deplasare…

”Un lucru bun, care contează mult pentru suporteri este faptul ca tribunele sunt foarte apropiate de teren. Ceea ce face ca apropierea dintre jucători și cei care îi susțin să fie deosebită, iar acțiunea jocului să fie mult mai intens trăită de cei care stau pe margine. Avem, de fiecare dată, ocazia de a asista la o luptă, în sensul bun al cuvântului, iar încleștarea dintre echipe face ca adrenalina să ajungă la cote maxime. Trăim împreună cu ei fiecare mișcare și vrem să facă imposibilul pentru a câștiga, ceea ce se întâmplă foarte des, spre încântarea noastră, a suporterilor. Ne bucurăm la fiecare victorie, suferim la fiecare înfrângere însă, oricare ar fi deznodământul, cert este faptul că așteptăm cu toții următorul joc. Urmărim meciurile de baschet în familie, pentru că îndrăgim acest sport, de la mic la mare. Fie că suntem prezenți în sală pentru a susține CSU Sibiu, fie că vedem transmisiunile la televizor, ne bucurăm să trăim efectiv acele momente de suspans și spectacol sportiv”

 

 

Jucătorii echipei noastre sunt, alături de suporteri, cei care atrag admirația Andrei.

 

Sunt foarte multe momente remarcabile, care rămân în memoria noastră, la fiecare meci, multe fiind păstrate în subconștient și pe care le revedem uneori cu acea senzație de deja-vu. Personal, apreciez mult concentrarea și atitudinea fair-play a jucătorilor de la CSU Sibiu, modul corect și serios în care se raportează la jocul propriu-zis și la adversari. Păstrez în memorie imaginea foarte frumoasă a mulțimii de suporteri, îmbrăcați în galben, care produc și transmit o energie extraordinară către membrii echipei. Într-adevăr, suporterii adevărați, prin devotamentul lor, sunt al 6-lea jucător. Ei marchează prin gândurile lor bune.

 

Andra Boboc, ca și alți parteneri ai echipei noastre, este unul dintre oamenii care ne oferă încredere și care ne conving, de fiecare dată, că indiferent cât de anevoios poate părea drumul spre performanță, fiecare obstacol pe care în depășim, merită cu prisosință tot efortul.

 

”CSU Sibiu nu este un club oarecare, ci un club sportiv care se identifică cu Sibiul, care promovează valorile adevărate - sportive și umane – și care aduce oamenii împreună, călăuziți de același ideal: să fim mai buni, în primul rând pentru noi înșine. Vreau doar să subliniez, încă o dată, faptul că performanța lor este remarcabilă și se reflectă în încrederea noastră, a tuturor. Le doresc celor de la CSU Sibiu mult succes în continuare, direcția este bună!”, a adăugat Andra Boboc.

 

Vom continua să vă împărtășim aici, pe CSHoops, cât mai multe povești ale sportivilor, suporterilor, partenerilor sau sponsorilor….defapt… ale tuturor ”personajelor” din această frumoasă poveste galben-albastră…..

 

 

 


916623 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 13/0 26
2 CSM CSU Oradea 10/3 23
3 BCMU FC Arges Pitesti 8/5 21
4 BC CSU SIBIU 6/7 19
5 CSO Voluntari 6/7 19
6 CSM ABC Athletic Constanta 5/8 18
7 CSM Tg.Mureș 5/8 18
8 CS Rapid Bucuresti 5/8 18
9 Corona Brașov 4/9 17
10 CS Dinamo Bucuresti 3/10 16

PARTENERI