logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Am strigat, pentru prima dată,  ”Toți pentru unul, 1 pentru toți”


Foto: Cristi Cojocaru / FMCT

 

”Mușchetarii” lui BC CSU Sibiu  au strigat pentru prima dată ” Toți pentru unul, 1 pentru toți”, seara trecută, pe scena ”Festivalului Medieval Cetăți Transilvane”.  Au fost deschizători ai Paradei care a inaugurat festivalul și, ținând sus stindardul ”CSU Sibiu”, alături de cavaleri, domnițe și menestrei, baschetbaliștii sibieni au parcurs zona pietonală a orașului, într-o incursiune de ”poveste”.

 

Înalții ”Mușchetari” galben-albaștri s-au prezentat, pentru prima dată în actuala formulă, în fața fanilor, la Parada Festivalului Medieval Cetăți Transilvane, cel mai mare eveniment de la sfărșitul verii, ajuns la cea de a XVIII-a ediție.

 

Ținând stindardul CSU Sibiu ridicat, semn că sunt gata de ”lupta” din campionat, ”mușchetarii” au parcurs parcul Cetății, de la Turnul Dulgherilor, spre pietonala Nicolae Bălcescu, până la scena din Piața Mare. Aici, împreună cu fanii, au strigat pentru prima dată ”Toți pentru unul, 1 pentru toți”, chemând suporterii alături pentru un nou sezon de poveste.

 

Pentru sportivi, prezența în parada a fost o experiență extraordinară:

 

”A fost o prezentare inedită a echipei, într-o atmosferă de poveste și m-am simțit foarte bine la Festivalul Medieval! A fost o onoare pentru mine să fiu cel care a ținut steagul CSU, pe toată perioada paradei și aștept cu nerăbdare primele meciuri oficiale. Suntem pregătiți de lupta acerba din campionat! Pentru mine personal, este prima oară când particip la un asemnea festival și sunt mândru ca am urcat pe scenă reprezentănd echipa BC CSU Sibiu! A fost o mulțime de suporteri ai baschetului, ceea ce ne bucură și sunt sigur ca și ei așteaptă începerea noului sezon competițional. Sperăm să îi facem cât mai bucuroși și mândri, de-a lungul sezonului”, a declarat Mirel Dragoste.

 

”A fost o experiență nemaipomenită! Nu am mai fost într-o paradă din perioada liceului și mi-a plăcut extrem de mult să văd mulțimea entuziastă de oameni strânsă la eveniment. Cea mai mare bucurie am simțit-o atunci când suporterii echipei noastre, îmbrăcați în galben, ne strigau de pe margine. A fost extraordinar! Abia aștept să începem meciurile și, alături de suporterii noștri, să încercăm să repetăm rezultatele pe care clubul le-a atins acum 20 de ani”, a spus Randal Falker.

 

Anul viitor va fi an aniversar pentru suflarea galben-albastră, 20 de ani de la cel de-al doilea titlu de campioană a României, astfel că iubitorii baschetului sibian sunt invitați să fie parte a unei incursiuni în timp marcate de unitate și loialitate față de ceea ce înseamnă CSU Sibiu pentru fiecare dintre ei. De-a lungul întregului sezon 2018/2019 în jurul ideii ”După 20 de ani. Toți pentru unul, 1 pentru toți!”, jucătorii, fanii și întregul staff urmează să se identifice cu ideea de ”Mușchetari” și cu valorile ei.

 


957474 vizualizari

Galerie foto

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI