logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

Am revenit, cu suporteri în sală, în prima zi a Memorialului Elemer Tordai


 

Sala Transilvania a răsunat de cântecele suporterilor sibieni, după mai bine de un an și jumătate, de pauză, cauzată de pandemie, o dată cu primele meciuri din cadrul Memorialului Elemer Tordai 2021. BC CSU Sibiu și SCM Timișoara au câștigat duelurile primei zi, iar astăzi, de la 19:30, vor juca finala turneului. SCM Craiova și CSM Miercurea Ciuc se vor duela de la 17:00 pentru locul al treilea. Ambele partide vor fi LIVE pe DigiSport. Accesul spectatorilor se face în baza tichetului de acces achiziționat de pe platforma www.bilete.ro și a certificatului digital COVID. 

 

SCM Timișoara și SCM Craiova au deschis prima zi a Memorialului Tordai 2021, fiind primul duel cu spectatori disputat în Sala Transilvania. Cele două echipe și-au testat forțele în cadrul partidei de verificare, iar Timișoara s-a calificat în finala turneului de la Sibiu, la capătul a 40 de minute de joc, scor 77-70.

 

A urmat primul meci din presezon, al echipei noastre, în actuala formulă, în compania celor de la CSM Miercurea Ciuc. Partida a debutat cu un moment de reculegere în memoria lui Elemer Tordai, dar și a lui Ilie Mitea.  La partidă au fost prezentă familia lui Titi Mitea care a acordat, pentru al treilea an consecutiv, împreună cu Clubul nostru, o bursă unuia dintre juniorii de perspectivă ai BC CSU Sibiu. Vlad Stănese a fost cel care a fost premiat anul acesta. Tânărul baschetbalist este format în cadrul Clubului nostru, dar a avut colaborări și alături de alte cluburi de baschet sibiene. Născut în 2005, Vlad  a fost inclus anul acesta în lotul echipei de Liga 1 a BC CSU Sibiu și avem mare încredere că acesta va fi și momentul în care ne va demonstra că ar putea fi o opțiune bună, în viitor pentru echipa de seniori.

 

A urmat duelul dintre echipa noastră și cea din Miercurea Ciuc. Jucătorii lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc au intrat cu multă energie în meci și s-au instalat la conducere din primele minute și reușind să conducă aproape tot meciul, cea mai mare diferență înregistrându-se în sfertul al doilea când BC CSU Sibiu se distanțase pe tabelă la 24 de puncte(49-25). Partida s-a încheiat 83-65, BC CSU Sibiu avansând în finala Memorialului Tordai 2021.

 

Cei mai buni jucători din tabăra noastră au fost Lucas Tohătan și Rareș Uță, care au încheiat în double-double, Lucas reușind 16p și 10 assist-uri, care care a mai adăudgat și 5 recuperări, iar Rareș a încheiat cu 19p, și 10 recuperări. Justas Tamulis a făcut și el un meci foarte bun, reușind 15 puncte, 3 assist-uri și 3 recuperări, urmat de Evan Fitzner 13p, 6 rec., Monyea Pratt cu 11p, 7 rec. și 5 assist-uri, Tanner McGrew 5p, 7 rec., 2 assist-uri, Luca Năstruț 3p iar Mirel Dragoste 1p și 3 assisturi.

 

Astăzi, de la ora 17:00, SCM Craiova se duelează cu CSM Miercurea Ciuc, iar de la 19:30, se joacă finala dintre BC CSU Sibiu și SCM Timișoara. Ambele meciuri fiind transmise LIVE pe DigiSport.

 

Accesul suporterilor va fi gratuit, în baza îndeplinirii următoarelor 2 criterii:

 

 

1-Prezentarea certificatului digital covid  (QR code) care să ateste că persoana se află în una dintre următoarele situații:

 

            este vaccinată cu schema completă de cel puțin 10 zile,

 

            deține un rezultat negativ în urma testării RT PCR în ultimele 72 de ore,

 

            deține un rezultat negativ în urma testării rapide în ultimele 48 de ore

 

            se află în perioada cuprinsă între a 15 si a 180-a zi de la infectare.

 

Toate aceste situații vor fi necesar a fi dovedite la acces prin prezentarea certificatului digital Covid are poate fi descărcat de pe platforma www.certificat-covid.gov.ro

 

 

 

2-Prezentarea tichetului de acces cu valoare 0(zero) achiziționat de pe site-ul www.bilete.ro pentru ziua 1 a evenimentului (duminică) sau pentru ziua a doua a Memorialului Elemer Tordai (luni).  Acestea se vor putea achiziționa începând de joi, 2 septembrie 2021, de pe site-ul mai devreme menționat, are valoare zero lei+comisionul de procesare al platformei (1,5lei+TVA)

 

 

De asemenea, la acces, persoanele vor fi supuse triajului epidemiologic și DOAR dacă au îndeplinit condițiile de mai sus și NU prezintă simptome de boală vor putea avea acces.

 

 

În arena sportivă, spectatorii sunt obligați să poarte mască, să își dezinfecteze mâinile, să evite zonele aglomerate și să ocupe locul înscris pe tichetul de acces achiziționat, cu respectarea distanțării de un loc între participanți.

 

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean prin Serviciul Public Sala Transilvania.

 

 


453433 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI