logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Valcea

Sala Transilvania - 2023-09-25 1:00 PM

LIVE pe FRB TV

Am pierdut la limită meciul amical de la Voluntari


Echipa noastră a disputat în cursul zilei de astăzi, 5 septembrie, al doilea meci de verificare din actualul presezon. „Galben-albaștri” au jucat pe terenul celor de la CSO Voluntari, iar partida a fost una extrem de disputată și decisă în ultimele secunde. Gazdele aveau să câștige la limită, scor 87-86.

 

În prima repriză cele două echipe au fost aproape inseparabile pe tabelă. Mo Pratt s-a remarcat rapid cu două coșuri de la distanță, iar Mirel Dragoste a adus prin agresivitatea pe pătrundere, care l-a trimis inclusiv la linia de fault. Primul sfert se încheia la  diferența minimă în favoarea noastră, 24-23. În actul secund a venit momentul ca Mouha Barro și Pavlin Ivanov să se remarce, pe această filieră venind și cea mai spectaculoasă fază a reprizei, un alley-oop. Echilibrul se menține pe tabelă însă și la jumătatea meciului se consemna scorul de 44-44.

 

Reluarea jocului a adus și cea mai mare diferență în favoarea echipei noastre, de 12 puncte. Ivanov a continuat să alimenteze ofensiva noastră, căruia i s-a alăturat și Aurelian Gavriloaia. Gazdele au găsit răspuns și după sfertul trei ecartul era de doar două posesii, 69-64. În ultimul act s-a jucat din nou sub spectrul echilibrului. Totul s-a decis în ultimul minut, când gazdele au mers la patru în față. Pavlin Ivanov a marcat o triplă cu care a ținut suspansul până în ultima secundă. Victoria a rămas însă în dreptul gazdelor.

 

Pavlin Ivanov a fost cel mai bun marcator al echipei noastre cu 23 de puncte. Mouhamed Barro și Nandor Kuti l-au secondat cu 13 puncte fiecare.

 

La acest meci a lipsit motivat Kyle Adnam. În același timp, Tomas Rinkevicius a absentat de pe bancă fiind în continuara angrenat alături de naționala Lituaniei la FIBA World Cup 2023.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2023 și Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. 


9623 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 CSM CSU Oradea 0/0 0
2 BC CSU SIBIU 0/0 0
3 SCMU Craiova 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CSM Tg.Mureș 0/0 0
7 CS Municipal Ploiesti 0/0 0
8 CS Municipal 2007 Focsani 0/0 0
9 CS Valcea 0/0 0

PARTENERI