logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM Corona Brasov

Sala Transilvania Sibiu - 2024-03-20 7:00 PM

FRB TV

Alina Burja, AZETS: “CSU Sibiu înseamnă dăruire, emoție, luptă comună, e un sentiment care ne unește”


 

 

Azets s-a alăturat grupului de sponsori ai BC CSU Sibiu în vara anului trecut. Câțiva suporteri ai echipei noastre au fost cei care au pornit ”motoarele” acestei colaborări. Au propus conducerii să sprijine echipa de baschet, echipă alături de care au trăit sentimente de tot felul, an de an. Iar propunerea lor a fost rapid îmbrățișată de Alina Burja, managing director al Azets România, care din partener a ajuns rapid suporter devotat al BC CSU Sibiu.

 

 

De curând, Alina Burja a stat de vorbă cu noi pentru blogul CSHoops, despre parteneriatul cu echipa de baschet, cum a început el și ce are în comun Azets și BC CSU Sibiu.

 

”În cadrul firmei noastre avem câțiva suporteri destul de înfocați, cum sunt Micky, Andrei, Mădălina și Daniel. Mi-au povestit de meciuri, de atmosfera din Sala Transilvania, și mă întrebau dacă nu am putea să fim și noi, ca și companie, alături de echipa. Am făcut un sondaj în cadrul companiei și am descoperit că avem mai mulți suporteri decât știam. Așa a început colaborarea dintre Azets și CSU Sibiu”, povestește Alina Burja, managerul companiei Azets.

 

 

 

Alina ne-a argumentat, în cuvinte extrem de sincere, ce înseamnă BC CSU Sibiu pentru Azets:

 

”În primul rând, suntem cu toții sibieni si suntem foarte mândri de echipa noastră. De asemenea, este o mare mândrie să vezi logo-ul firmei pe echipamentul unei echipe care are rezultate atât de bune și într-o sală în care atmosfera este extraordinară. Noi sărbătorim anul acesta 10 ani de activitate în România și ne bucurăm că acest moment aniversar ne găsește implicați în proiecte atât de frumoase. Pentru noi, CSU Sibiu înseamnă dăruire, emoție, luptă comună, e un sentiment care ne unește. Când sunt la sală, în momentele de intensitate maximă ale meciului, am impresia că toți simțim același lucru și ne conectăm la aceeași emoție și dorință. Ca CSU Sibiu să câștige! Consider că trebuie să fim alături de echipele nostre locale și să încurajăm cât mai mult sportul. Iar CSU Sibiu merită toată susținerea noastră pentru felul în care întregul club a luptat pe parcursul acestui sezon și pentru dăruirea pe care o vedem la suporteri. Cu o astfel de echipă și astfel de suporteri, suntem cu atât mai mândri că suntem sibieni. Noi suntem vecini cu Sala Transilvania. Lucrăm în Centrul de Afaceri și la fiecare meci ne vedem colegii și alte sute de  suporteri cum merg entuziasmați spre sală. Și de aici vine mulțumirea noastră, ca firmă, că investim în proiecte care aduc atâta fericire nu numai angajaților noștri, ci tuturor celor care vin meci de meci la sală”

 

Suntem, de fiecare dată, mândri atunci când partenerii noștri ne adresează cuvinte absolut incredibile, ce ne fac să ne dorim să fim și mai buni. Alinei i-am cerut un sfat. Ne-a spus să credem la fel de mult în noi


 

”Să credeți la fel de mult în această familie galben-albastră. Am fost multă vreme pe locul 1 în acest sezon, haideți să fim pe locul 1 și la finalul campionatului și să ne bucurăm împreună de un titlu binemeritat”, a spus în încheiere, Alina Burja.

 

Vom continua să vă împărtășim aici, pe CSHoops, cât mai multe povești ale sportivilor, suporterilor, partenerilor sau sponsorilor….defapt… ale tuturor ”personajelor” din această frumoasă poveste galben-albastră…..

 

 


908884 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 13/0 26
2 CSM CSU Oradea 10/3 23
3 BCMU FC Arges Pitesti 8/5 21
4 BC CSU SIBIU 6/7 19
5 CSO Voluntari 6/7 19
6 CSM ABC Athletic Constanta 5/8 18
7 CSM Tg.Mureș 5/8 18
8 CS Rapid Bucuresti 5/8 18
9 Corona Brașov 4/9 17
10 CS Dinamo Bucuresti 3/10 16

PARTENERI