logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

5 ani de parteneriat continuu cu Azets


 

Compania Azets continuă să sprijine baschetul sibian de performanță și este alături de BC CSU Sibiu pentru al 5-lea sezon consecutiv. Logo-ul partenerilor este present pe shortul oficial de joc ca o recunoaștere a eforturilor continue depuse de partenerii noștri pentru a susține sportul sibian.

 

Baschetul sibian s-a bucurat, de-a lungul timpului, de un sprijin important din partea companiilor private care s-au alăturat demersului nostru de a crește și dezvolta treptat sportul de performanță. Între acestea, compania Azets a fost unul dintre susținătorii constant implicați și care, indiferent de vremuri, și-a adus aportul în proiectele importante ale comunității.

 

”Ne bucurăm că parteneriatul nostrum continuă, ajungând la al 5-lea sezon consecutiv de când sprijinim baschetul sibian. Baschetul este un sport frumos care, în ultimul timp, a devenit tot mai îndrăgit de comunitatea din Sibiu datorită echipei BC CSU Sibiu. Azets a urmărit cu mare interes evoluția CSU Sibiu în competițiile în care a fost angrenată pe parcursul sezoanelor trecute, iar reușitele de care a dat dovadă ne-au convins să fim în continuare alături de jucători. CSU Sibiu este o echipă cu un potențial mare care dă dovadă de multă determinare. Aceasta nu cedează și luptă până la capăt, indiferent de intensitatea meciului. În sezonul care urmează, le dorim jucătorilor mult success și cât mai multe victorii!“, a declarat Alina Burja, managing director Azets.

 

”Suntem extrem de mândri de modul în care acest parteneriat, alături de altele aflate în derulare, reușește să se mențină și să crească, și vreau să le mulțumim prietenilor noștri de la Azets pentru sprijinul și suportul oferit în acești 5 ani de parteneriat continuu. Povestea parteneriatului nostrum implică sprijinul suporterilor angajați la Azets față de care suntem la fel de recunoscători, ca și față de managementul companiei, și va fi, întotdeauna o bucurie să fim împreună”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Azets Insight SRL este o prezență bine definită pe piața serviciilor economice și se dezvoltă cu success în România de aproape 13 ani. În prezent, brandul Azets cuprinde sub sigla sa un număr important de companii din UK și din țările nordice. Cu peste 6500 de angajați dedicați, ajutăm companiile și organizațiile de toate mărimile, întreprinderile din sectoarele publice și clienții cu capital privat să-și atingă obiectivele.

În România, compania este prezentă în Sibiu, unde se află sediul principal, alte sedii fiind în Alba Iulia, Timișoara și Brașov, totalizând peste 800 de angajați care lucrează în departamentele de Contabilitate, Salarizare, IT și Validare.

 


440948 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI