logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

100% pentru sportul sibian. NATUR HOUSE vine alături de BC CSU Sibiu!


 

 

BC CSU Sibiu se implică activ în comunitatea sibiană și dorește să promoveze orașul prin performanțe sportive și proiecte de succes la nivel național și internațional. Acestea au fost doar câteva dintre motivele pentru care compania NATUR HOUSE a decis să ne accepte propunerea de a ne deveni parteneri în sezonul 2019-2020. Astfel, încă un brand cu origini sibiene, dezvoltat la nivel național, își unește forțele cu noi, din dragoste pentru sport și pentru Sibiu.

 

 

Având peste 85 de centre la nivelul țării, conceptul NATUR HOUSE s-a făcut remarcat drept un aliat al vieții sănătoase, prin linia exclusivistă de suplimente alimentare, produse alimentare și produse pentru întreținere corporală. În orașul nostru, puteți cere informații despre serviciile Natur House direct în centrele de pe Bălcescu (Piața Unirii, nr. 1) și Corneliu Coposu (nr. 10) sau online pe www.natur-house.ro . NATUR HOUSE este prezentă în 30 de țări, având peste 2350 de centre și 6 milioane de clienți mulțumiți.

 

În relația cu BC CSU Sibiu, compania Natur House se va implica, atât la echipa de seniori, acolo unde va fi prezentă pe spatele maioului de joc, dar și în cadrul Academiei de juniori în calitate de promotor principal al echipei Under 18! Nici fanii nu vor fi uitați, insula Natur House urmând a fi instalată în Fan Zone-ul ”Sibiu – Casa Baschetului” la fiecare meci jucat în Sala Transilvania. Suporterii care și-au procurat cardurile de acces pentru noul sezon vor beneficia de un discount de 10% la toate produsele și serviciile noilor noștri parteneri de la NATUR HOUSE.

 

,,Parteneriatul cu  BC CSU Sibiu ne bucura și ne onorează. Sperăm într-un parteneriat de succes, pe termen lung și totodată dorim să îndemnăm și celelalte companii sibiene să se implice în acest demers de dezvoltare și susținere a comunității sportive. Jucătorii BC CSU Sibiu vor avea oportunitatea de a-și aprofunda cunoștințele despre menținerea un stil de viață sănătos putând beneficia de ședințe de consiliere nutrițională pe toată durata sezonului care urmează! Prin acest demers, Natur House România se implică activ în viața comunității locale, dar și din țară, susținând o inițiativă a căror beneficiari suntem noi toți. Avem convingerea fermă că tot ceea ce facem astăzi va aduce un plus de sănătate atât genereației actuale cât și generației viitoare; împreună cu cei 100 de specialiști în nutriție din centrele Natur House vom promova în continuare un stil de viață sănătos ce implică evident și SPORTUL! ”, a declarat Claudiu Rotar, Natur House România.

 

 

 

”Iată că dragostea pentru sport ne unește și ne face să jucăm ”în echipă”. Natur House este o companie implicată puternic în fenomenul sportiv sibian iar dorința lor de a intra în baschet altături de CSU nu poate decât să ne bucure. Noii noștri parteneri vor susține atât echipa de seniori, locomotiva clubului, cât și echipa de juniori sub 18 ani, pregătind surprize și pentru inimoșii noștri suporteri. Ne dorim să aducem un plus sistemelor de educație și sănătate din Sibiu și cred că acest parteneriat ne va oferi o voce mai puternică la nivelul comunității, având aceleași valori și obiective precum Natur House când vine vorba de viața și de sănătatea celor care ne iubesc”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Totodată, vor exista beneficii pentru angajații și colaboratorii Natur House-  suporteri CSU care vin la meciurile din Liga Națională, Cupa Românie și FIBA Europe Cup.

 

 


757482 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI