logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Victorie pentru CSU Atlassib Sibiu în meciul cu Gaz Metan!


CSU Atlassib Sibiu a reușit o victorie importantă, în meciul de teren propriu, cu CS Gaz Metan Mediaș. Sibienii și-au asigurat astfel calificarea în prima grupă valorică ce reunește cele mai bune 6 echipe din țară, după prima fază a sezonului.

Cotat cu o miză extrem de importantă pentru elevii lui Dan Fleșeriu, meciul din această seară a avut finalul dorit de sibieni. Galben- albaștri și-au adjudecat victoria și, o dată cu ea, locul 6 în prima grupă valorică. CSU Atassib Sibiu a învins echipa de pe Târnave cu scorul de 78-65 ( 30-22, 10-23, 21-11, 17-9).  

Dan Fleșeriu antrenorul CSU Atlassib Sibiu și Mihai Popa tehnicianul medieșenilor, au făcut următoarele declarații, la finalul meciului:

”Jocul echipei noastre a fost cu suișuri și coborâșuri. Nu a fost bun, mai ales în sfertul al doilea când am crezut că dacă marcăm de la distanță e suficient ca să câștigăm. Ne-au trebuit 10  minute ca să realizăm că apărarea câștigă meciuri. Nici în sfertul trei nu a fost bine, la început, doar în ultimele 3 sau 4 minute când, din cauza apărării mai agresive, am reușit să interceptăm niște mingi și să mergem pe contraatac. Bănuiesc că, din nou, presiunea rezultatului ne-a împiedicat să jucăm spectaculos, ca altădată, deși nici nu intenționam să jucăm spectaculos, ci să câștigăm meciul. Mă bucur că am reușit. Repet faptul că am plecat de lao echipă ce era creditată cu șanse de a se salva de la retrogradare și am ajuns în prima grupă valorică, în primele 6 echipe, cu PlayOff-ul asigurat, și să vedem ce vom face. Vor urma 12 meciuri, în faza a doua a campionatului, în care îmi propun ca jucătorii noștri să progreseze individual, urmând ca

în PlayOff să avem o echipă mai bună și, cine știe, poate facem și surprize”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

 

”Sper că într-o zi vom ieși din acest întuneric. Din păcate atâta putem. Dacă suntem o echipă mică asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să dea în noi. Se pare că lumea profită de acest lucru. E greu să rezistăm în ritmul acesta. Ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat, mie mi s-a părut evident. Vreau să felicit echipa Sibiului și să le urez multă baftă în continuare. În primul rând, vreau să le mulțumesc fanilor noștri , pentru că au venit până aici, dar și galeriei Sibiului care  a făcut o atmosferă că îi poate purta pe brațe pe jucători.Sunt mulțumit de absolut toți băieții care au intrat pe teren, din echipa noastră. Toți s-au dăruit, nu am nimic să le reproșez, dar, după cum vedeți, este foarte greu să joci în 7 jucători, cu o rotație scurtă, e greu să reziști, iar oboseala își spune cuvântul, pe final”, a spus Mihai Popa, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat : Lalovic 21p, Mijajlovic 19p, Popa Calotă 11p, Hardy 10p, Will Paul 7p, Gilbert 5p, Harrison 3p și Cioacătă 2p.

CSU Atlassib Sibiu joacă în următoarea etapă în deplasare cu Dinamo București, miercuri, 10 februarie 2016, de la orele 20:30.


1222829 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI