logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

Ultimul test înaintea playoff-ului


BC CSU Sibiu primește vizita lui CSM Petrolul Ploiești, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2021/2022. Partida este programată miercuri, 27 aprilie, cu începere de la ora 18:00 la Sala Transilvania și va putea fi urmărită în direct pe canalele Digi Sport și Prima Sport.

 

Echipa noastră este sigură de prezența în playoff, dar meciul din această ultimă rundă este unul cu miză. O victorie le asigură băieților lui Miguel Angel Hoyo poziția a 7-a în clasament, fără a mai conta ce se întâmplă în partida dintre Dinamo București și SCM U Craiova. BC CSU Sibiu are în acest moment un bilanț de 15 victorii și 14 înfrângeri în clasamentul LNBM.

 

CSM Petrolul Ploiești vine fără un obiectiv clar la Sibiu. Trupa prahoveană nu mai poate prinde playoff-ul și singurul lucru la care se gândesc este cu singuranță să încheie stagiunea într-o notă cât mai pozitivă, mai ales că au înregistrat doar patru victorii departe de casă.

 

BC CSU Sibiu și CSM Petrolul Ploiești s-au întâlnit deja de trei ori în acest sezon, de două ori în cupă și o dată în campionat. Confruntările din Cupa României au fost câștigate de „galben-albaștri”, care avansau în sferturile de finală. Prahovenii au reușit să-și adjudece victorie în meciul tur de campionat de la Ploiești, scor 89-81.

 

Jocul cu CSM Petrolul Ploiești poate aduce a 10-a victorie pentru echipa noastră în Liga Națională. BC CSU Sibiu se află în acest moment la un bilanț de 9-5 în propria arenă. Favoriții noștri au avut o serie de opt victorie la rând în fața propriilor suporteri.

 

Pentru echipele care nu au prins playoff-ul, Sala Transilvania a fost teren închis. Doar Athletic Constanța și CSM Târgu Jiu au reușit să învingă la Sibiu, ambele rezultate venind în prima parte a sezonului. Băieții noștri se simt bine acasă, unde au o medie de 83.1 puncte pe meci.

 

Așadar, BC CSU Sibiu încheie sezonul regulat pe teren propriu contra lui CSM Petrolul Ploiești, un meci cu miză pentru asigurarea locului 7 înaintea playoff-ului.

 

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM Petrolul Ploiești va fi arbitrată de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Laszlo Bukurești și Cristian Trofim.

 

Biletele pentru acest joc sunt disponibile AICI.


352014 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI