logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

SOMA sprijină în continuare BC CSU Sibiu


Intrată în familia galben-albastră începând cu sezonul trecut, compania SOMA continuă să sprijine, în calitate de partener al echipei noastre de seniori, performanțele sportive ale BC CSU Sibiu și în sezonul 2022/2023.

 

 

Compania Soma și-a demonstrat, de-a lungul timpului, apartenența la comunitatea în care se dezvoltă, fiind un ”actor” important în proiectele derulate la Sibiu. O dovadă e și implicarea în sportul de performanță, SOMA alăturându-se în 2021 echipei noastre de seniori, din postura de partener.  Început în urmă cu un an, parteneriatul vine să întârească ideea de implicare a companiei  în viața comunității sibiene.

 

”Mulțumim managementului companiei SOMA pentru că a crezut, încă din sezonul trecut, în proiectul nostru și pentru că împreună am găsit modalitatea de a merge mai departe în cadrul acestui parteneriat. Ne bucurăm să avem alături companii care înțeleg nevoia de a sprijini performanțele baschetului sibian”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

”Parteneriatul pe care ni l-am asumat în urmă cu un an înseamnă pentru noi - dincolo de responsabilitățile contractuale – implicare în proiectele BC CSU Sibiu și prezență în comunitate. Totodată, ne întărește angajamentul de a continua să susținem și să încurajăm performanța sportivă și nu numai. Suntem onorați și bucuroși, deopotrivă, să fim parte din marea familie BC CSU Sibiu. Vă dorim să pășiți încrezători în noul sezon și să aveți rezultate remarcabile, pe măsura așteptărilor voastre!”, a declarant Ionuț Rusu, director SOMA Sibiu.

 

SOMA Sibiu este o companie din România, care activează în domeniul salubrizării publice și a valorificării deșeurilor de peste 30 de ani.

SOMA este principalul furnizor de servicii de salubritate din judetul Sibiu.

 

 


287676 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI