logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Sibiul pierde la un punct partida cu BC Mures


 

CSU Atlassib Sibiu a fost la un pas de o victorie, in aceasta seara, insa echipa mureseana si-a aratat, din nou calitatile, si a invins la un punct diferenta. CSU Atlassib Sibiu- BC Mures Tg. Mures s-a terminat 98-99 (23-20, 16-31, 19-26, 40-22).

 

Elevii lui Dan Fleseriu au avut un inceput bun de meci, dar muresenii, cand s-au vazut condusi la 9 puncte, si-a revenit rapid. Oaspetii au reusit sa recupereze din diferenta, iar in sfertul doi au trecut la conducere. Intorsi de la vestiar, jucatorii de la BC Mures au continuat jocul bun si au reusit sa se distanteze la 22 de puncte. Desi putea parea imposibil, jucatorii CSU Atlassib Sibiu au recuperate serios din diferenta. Au marcat 40 de puncte in ultimul sfert, dar, din pacate, a fost insuficient pentru a-si adjudeca victoria.

La finalul partidei antrenorii celor doua echipe au declarat:

Dan Fleseriu, antrenor CSU Atlassib Sibiu: ”Am inceput meciul destul de bine, cu avantaj, dupa care, chiar nu pot sa inteleg de ce jucatorii nostri au crezut ca daca noi conducem cu 10 puncte deja meciul se incheie, dupa 6-8 minute, cat am jucat destul de bine. Ce am pregatit, la inceput a functionat, dupa care nu ne-am mai concentrat absolut deloc si ne-a trebuit 20 de minute sa ne revenim cu o aparare agresiva. Am inceput apararea agresiva la mijlocul sfertului trei. In sfertul patru s-a vazut ca am reusit. Ma intrebam, la un moment dat, daca avem pregatirea fizica necesara, pentru ca atunci cand bati sfertul patru cu 40 de puncte, cu o aparare ultra agresiva, nu se poate pune problema de pregatire fizica, ci numai de atitudine si de incredere in ei. Diferenta cred ca s-a facut la aparare si atitudine. Am avut o aparare extrem de slaba primele 25 de minute. Cand s-au vazut condusi la 20 de puncte, jucatorii si-au dat seama ca nu poti castiga un meci de baschet fara aparare si au aratat ca pot si stiu. Din pacate, 15 minute nu au fost suficiente. Cred ca am jucat destul de bine finalul, dar din pacate nu am reusit sa marcam. Kevin, la cate patrunderi a avut, daca marca atunci cand eram la minus 5-6 puncte, puteam sa ne revenim mai repede si sa avem scor egal inainte cu doua minute. Asa cred ca ar fi fost altfel. Sunt convins ca exista dorinta din partea jucatorilor si erau increzatori in posibilitati. In primul sfert am marcat aproape toate aruncarile si aveam procentaje extraordinare. Poate lipsa unui lider adevarat care sa ii “trezeasca” pe jucatori in teren se simte, inca, la noi.  (….) Incercam sa cautam un conducator de joc care sa ne aseze jocul in teren mai bine. Astazi Calota a facut un meci bun si daca va continua asa, este exact ce ne dorim de la el. Probabil ne lipseste acel lider care sa fie autoritar , dar daca il vom gasi, dintre ei sau pe altcineva, atunci va fi mai bine”.

Audrius Prakuraitis, antrenor BC Mures Tg. Mures: “Am inceput foarte prost meciul, apoi am revenit. Am pregatit inaintea meciului cateva modificari pentru ca Ivanovic nu a jucat si am avut probleme la pozitia patru. El era cel care ne ajuta sa ne construim jocul in teren, el era “creierul” si acum ne lipseste. Este cam dificil pentru noi, asa ca a trebuit sa schimbam ritmul, jucatorii, sa jucam diferit si asa am reusit sa ne revenim si sa conducem la 20 puncte. Apoi am inceput sa pierdem mingi, sa aruncam gresit, nu am mai avut rabdare. Am ratat, la finalul meciului, trei aruncari. Am fi putut marca inca 10 puncte si meciul ar fi putut fi castigat, dar i-am lasat sa recupereze din diferenta. Oricum si ei au luptat. Trebuie sa spun ca Sibiu are o echipa buna, atletica, sunt niste luptatori si nimanui nu ii va fi usor sa bata Sibiul, in acest sezon.”

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Boris Lalovic 24p, Lawrence Gilbert 22, Kevin Hardy 18p, Octavian Popa Calota 16p, Will Paul 9p, Cornel Cioacata 3p, Michael Harrison 2p, Georgian Paun2p si Klassen 2p.

In urmatoarea etapa CSU joaca in deplasare la Pitesti, miercuri, 28 octombrie 2015. Sambata urmatoare, pe teren propriu CSU Atlassib Sibiu primeste vizita celor de la Energia Tg. Jiu, de la orele 18:15, la Sala Transilvania. 

 


1223279 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI