logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Sibienii joacă mâine în deplasare, la Oradea. CSU Atlassib Sibiu se desparte de Seals


Jucătorii sibieni merg optimiști la Oradea, fără LeVar Seals, și speră într-o victorie în această etapă a Ligii Naționale de Baschet. CSU Atlassib Sibiu a încheiat, de comun acord, înțelegerea cu LeVar Seals.

 

Cu lotul pregătit, întărit după venirea lui Matija Ceskovic, echipa galben-albastră speră să continue istoria meciurilor încheiate cu victorie, împotriva echipei orădene. Gediminas Zyle, lituanianul care s-a alăturat lotului sibian, la începutul acestui an, consideră că meciul nu va fi ușor. „Eu nu am jucat până acum cu Oradea, dar am urmărit câteva înregistrări cu meciurile lor. Au o echipă bună, jucătorii lor sunt buni la aruncări. Va fi, cu siguranță, un meci foarte dificil, mai ales că se joacă pe terenul lor, la Oradea”, spune Gediminas Zyle.

În tur, sibienii s-au impus, pe teren propriu, în fața CSMU Oradea la o diferență de 2 puncte, scor final 86-84. Finalul i-a aparținut lui Brandon Johnson care a reușit, în ultimele secunde ale timpului regulamentar, să recupereze mingea și să marcheze pentru echipa sa. Partida de atunci a fost una extrem de echilibrată, la fel ca și celelalte două meciuri disputate în compania celor de la Oradea, în optimile Cupei Românie.  CSU Atlassib Sibiu a eliminat CSMU Oradea în Cupă, după două victorii adjudecate la diferențe de câte două puncte.

”Am câștigat ultimele trei meciuri cu Oradea, la diferențe foarte mici. Jucăm cu o echipă foarte bună, care a fost în finală, sezonul trecut iar partida are loc pe terenul lor. Meciul va fi, cu siguranță, dificil, ca și celelalte din campionat. Noi ne-am pregătit foarte bine și mergem acolo pentru a face un rezultat cât mai bun”, spune Miodrag Perisic.

Legat de noile schimbări în echipă, antrenorul sibienilor a declarat că:  ”Ceskovic a mai jucat în echipa noastră și sper să se acomodeze rapid. Aceasta a fost și ideea. Să schimbăm ceva care să aducă mai multă  creativitate în joc. Aveam nevoie de un jucător pe o altă poziție, iar ceea ce a contat în alegerea lui Ceskovic, a fost faptul că a mai jucat cu 5 dintre membrii echipei. Asta înseamnă că ne cunoaște iar după 5, 10 sau 15 zile de acomodare va fi ca și când nici n-ar fi lipsit. Cu această ocazie vreau să îi mulțumesc lui Levar pentru tot ce a făcut pentru echipă.”, a mai adugat Perisic.

Partida de mâine, CSMU Oradea – CSU Atlassib Sibiu,  începe la orele 20:00 și este transmisă în direct de Digi Sport.


1223760 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI