logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

O nouă victorie! CSU Atlassib Sibiu învinge Dinamo


CSU Atlassib Sibiu câștigă din nou, de data aceasta în urma partidei cu Dinamo București, meci care a contat pentru etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 86-82 (27-20, 21-16, 16-16, 22-30).

Sibienii lui Dan Fleșeriu au avut un start de meci bun, într-o sală care s-a dovedit neîncăpătoare, seara trecută.  Suporterii veniți în număr mare să îi susțină pe galben-albaștri și-au susținut entuziaști favoriții, și au transmis multă energie jucătorilor CSU Atlassib Sibiu. Echipa sibiană a reușit să se desprindă de oaspeți și să conducă în prima jumătate a întâlnirii, chiar și cu 14 puncte. După pauză însă, Dinamo a reușit să marcheze și să mocșoreze din diferență. CSU Atlassib Sibiu, însă nu le-a oferit oaspeților  șansa de a conduce și și-a adjudecat o nouă victorie.

La finalul partidei, cei doi antrenori principali au declarat:

”Știam că va fi un meci foarte greu pentru că am jucăt împotriva unei echipe, poate prima dată, după Steaua, o echipă foarte bine sudată. Antrenorul de la Dinamo și-a adus cu el jucătorii cu care a jucat în alte campionate, mai mulți ani de zile și se vede că joacă foarte bine împreună. Asta ne-a pus probleme destul de mari. Sunt puțin dezamăgit de sfertul patru. După Mediaș, este al doilea meci în care pierdem sfertul patru, lucru care ni se întâmplă mai rar sau niciodată până la meciurile acestea două și va trebui să facem ceva în sensul acesta. Sunt bucuros pentru victorie pentru că este importantă în perspectiva clasamentului.” a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Fleșeriu a anunțat despărțirea de Marek Klassen:

”În ceea ce îl privește pe Marek Klassen, acesta a făcut vineri ultimul antrenament alături de echipa noastră. A plecat de la echipă, nu ne puteam permite financiar să ținem 7 jucători și din acest motiv a trebuit să renunț la el. Îmi pare foarte rău pentru că mă ajuta extrem de mult la antrenamente. Meciurile acestea sunt rezultatul antrenamentelor pe care le facem. Îi urez mult succes lui Marek, este în Germania, sper să își găsească echipă și să demonstreze că ar fi meritat și la noi să joace”, a mai spus Dan Fleșeriu.  

”În primul rând vreau să felicit Sibiul pentru victorie. În această seară au fost mai buni decât noi. Nu am reușit să marcăm și să le oprim jocul. Meciul s-a terminat 86-82, ceea ce înseamnă că am luat decizii greșite. (…) Vestea bună este că am pierdut la doar 4 puncte, pentru că, la momentul actual, după 11 etape, va urma meciul cu Sibiul acasă și va trebui să câștigăm cu diferență de minim 5 puncte, pentru a termina înaintea Sibiului în campionat. Este prea devreme pentru astfel de calcule, dar cred că noi și Sibiul ne vom lupta pentru ultimele locuri din clasamentul primelor 6. Așa că, singura veste bună este că am pierdut la 4 puncte, dacă într-o înfrângere putem vorbi de părți bune. Nu cred că o înfrângere e bună, dar în aceste condiții, în meciul de acasă ne va fi mai ușor”, a declarat Alexandar Todorov, antrenorul CS Dinamo București.

Declarațiile complete pot fi urmărite AICI: 

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Calotă 19p, Gilbert și Mijajlovic câte 15p, Lalovic și Hardy câte 13p, Păun și Harrison câte 4 puncte, iar Paul 3p.

În etapa următoare, CSU Atlassib Sibiu primește vizita celor de la Oradea, sâmbătă, 5 decembrie, de la orele 20:00.  


1222934 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI