logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Mulțumim, Lucas Tohătan!


Muncă multă, ambiție, perseverență și mult caracter. Sunt doar câteva dintre atributele pe care Lucas ni le-a demonstrat în fiecare zi a ultimilor 4 ani. Un sportiv extrem de apreciat de noi toți și un adevărat exemplu pentru tinerii sportivi. Un model inspirațional pentru mulți copii care s-au apucat de baschet după ce l-au urmărit în teren. Mulțumim, Lucas pentru tot ce ai oferit pe teren și în afara lui, în ultimii 4 ani, în care ai îmbrăcat maioul galben-albastru. Îți ținem pumnii mai departe!

 

Ne concentrăm mai mult asupra victoriilor sau înfrângerilor, dar anumiți oameni care au luptat pentru acestea sunt cei de care ne vom aminti întotdeauna cu plăcere. Lucas Tohătan este unul dintre cei care și-a pus cel mai bine amprenta asupra ultimilor 4 ani petrecuți la Sibiu și, chiar dacă drumurile se despart acum, va rămâne, cu siguranță, în inimile „galben-albastre” pentru mult timp de acum încolo. Entuziasmul, dăruirea și valoarea, arătate pe parchetul sălii Transilvania i-au făcut un loc de cinste lui Lucas în sufletele tuturor sibienilor iubitori de baschet.

 

Respectul reciproc de-a lungul acestor ani dintre Lucas și CSU a dus la multe apariții în playoff, în cupele europene și primul trofeu după 20 de ani, Cupa României în 2019.  Îți mulțumim, Lucas! Pentru toate victoriile, reușitele, obstacolelele sau frământările pe care le-am trăit împreună, dar și pentru loialitate și respect.

 

”Iți mulțumim pentru devotamentul pe care l-ai arătat pe tot parcursul acestor 4 ani în care ai activat în organizația noastră! Ne bucurăm că am putut oferi un mediu propice pentru ca tânărul de perspectivă Lucas Tohătan să devină jucătorul matur de astăzi, care ne va face mândrii de performanțele sale oriunde va activa. Iți dorim sănătate și obiective îndrăznețe îndeplinite! Ne vom revedea cu plăcere oricând și te așteaptăm cu brațele larg deschise la Sibiu oricând vei decide să te reîntorci în familia galben-albastră!  A fost o bucurie să te avem lângă noi”, a spus Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

 

Lucas nu putea pleca de la BC CSU Sibiu fără a adresa câteva cuvinte despre această experiență, care l-a transfprmat dintr-un tânăr de mare perspectivă la un pilon important pentru echipa națională și probabil pentru orice echipă din Liga Națională de Baschet Masculin.

 

Patru ani și nu îmi dau seama cât de repede a trecut timpul. În 2018 a început totul, am acceptat o nouă provocare și am pornit la drum în echipa CSU Sibiu. M-am simțit parte din familie chiar din prima zi și de aceea le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, m-au ajutat să evoluez, atât profesional, cât si personal și care au fost lângă mine la fiecare pas pe care l-am făcut în acești patru ani de neuitat.

Am intrat în echipă cu o ușoară frică de necunoscut, cu multe întrebări, dar cu o dorință fantastică de a crește alături de CSU Sibiu, de a nu dezamăgi pe nimeni și de a ajuta echipa să ajungă cât mai sus posibil.

Acum, după patru ani plini, în care am trăit toate sentimentele posibile împreună cu această familie, este momentul să imi iau rămas bun și să le multumesc tuturor, de la conducere și coechipieri, până la fani și galeria care ne-a susținut meci de meci. CSU Sibiu, vei rămâne întotdeauna echipa mea de suflet și nu voi uita niciodată tot ce ai făcut pentru mine, jucătorul, dar și pentru simplul băiat care abia de acum a început să înțeleagă cu adevărat viața. CSU Sibiu, iți mulțumesc! Cu siguranță voi reveni!” este mesajul emoționant transmis de Lucas Tohătan.

 

Numele lui Lucas se învârte în jurul cifrei patru. După patru ani, a venit momentul pentru jucătorul cu numărul 4 pe maiou , care ne-a încântat de atâtea ori, să o ia pe altă rută profesională. Totuși sperăm să nu treacă încă patru ani până la reunirea iminentă, promisă de Lucas.

 

Prea multe nu au mai rămas de spus, decât să-ți mulțumim Lucas, pentru toate momentele frumoase reușite pe parchet și pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus. Îți urăm mult succes în continuare și să rămâi același profesionist entuziast al baschetului românesc.


316131 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI