logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

Mikel Ereno Martin completează staff-ul tehnic al BC CSU Sibiu


Mikel Ereno Martin este noul antrenor asistent de la BC CSU Sibiu. Tehnicianul iberic se alătură staff-ului condus de conaționalul Miguel Angel Hoyo și din care mai face parte Cătălin Vulc.

 

Născut în orașul Galdacano din Țara Bascilor, Mikel Ereno are 27 de ani. El și-a început cariera de antrenor la academia lui Betis Sevilla. În 2020 a avut prima experiență în afara Spaniei și a fost antrenor asistent la Selfoss karfa în Islanda. A revenit în țara natală după numai un sezon și a antrenat alături de Francis Tome în LEB Plata pe Club Baloncesto Tizona Burgos.

 

„Am amintiri frumoase legate de oraș, de acum câțiva ani de când am fost la Sibiu. Șederea aici a fost foarte plăcută. Să muncesc în fiecare zi cu Miguel Angel Hoyo și să fiu alături de el zi de zi mă face să mă simt privilegiat. El este un model de urmat și cu toții îi cunoaștem abilitățile de antrenor. Mă aștept să învăț multe în acest an” a spus Mikel Ereno, după ce a fost cooptat în staff-ul tehnic al BC CSU Sibiu.

 

„Mikel va face parte din staff, fiind antrenor asistent. Munca colectivă pentru a crește echipa, ședințele tactice și discuțiile despre dezvoltarea jucătorilor sunt cea mai importantă parte pentru staff. Dacă împreună, colectivul tehnic, îmbunătățim calitatea jucătorilor, vom deveni o echipă mai bună. Mikel a făcut o treabă excelentă sezonul trecut și a lucrat cu mine în această vară la camp-ul meu. Îl cunosc și acesta este un alt aspect important în privința lui, deoarece toți membri staff-ului trebuie să muncească în aceeași direcție și avem nevoie ca toți să dăm tot ce avem mai bun în acest job” a declarat Miguel Angel Hoyo, antrenorul principal al echipei noastre.

 

Mikel Ereno este antrenor asistent și la echipa națională de seniori a Camerunului, care se luptă pentru un loc la Cupa Mondială din 2023.


308541 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI