logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Meci important pentru sibieni. Leroy Hurd este noul jucător CSU Atlassib Sibiu!


 

CSU Atlassib Sibiu joacă astăzi  o partidă importantă, pe teren propriu, în compania oaspeților de la SCM U Craiova, începând cu orele 19:45. Pe banca galben-albaștrilor se va afla și Leroy Hurd, un jucător american, de 34 de ani, transferat zilele acestea la echipă. Din păcate, lotul se confruntă, în continuare, cu probleme medicale, însă echipa speră la o victorie.

Cu lotul incomplet, datorită accidentărilor suferite de doi dintre jucătorii CSU Atlassib Sibiu, echipa speră să facă o figură frumoasă în partida din această seară. ”Mă aștept la un meci puternic, așa cum sunt toate din campionat, Craiova este echipă bună.  Ca și la oricare alt meci puternic, noi va trebui să jucăm mai bine, mai bine în defensivă, mai uniți ca și echipă, și așa cred că totul va fi ok. Ca întotdeauna, ne bucurăm nespus de sprijinul fanilor. Ei ne ajută foarte mult atunci când vin la meciuri, cu energia lor ne determină să jucăm mai bine și ne fac să ne dorim să câștigăm pentru ei.  Din partea întregii echipe, vă mulțiumim pentru susținere și vă așteptăm să susțineți CSU Sibiu!”, spune Brandon Johnson.

Proaspăt transferat pe banca sibienilor, Leroy Hurd, jucător american de 33 de ani, ce măsoară 2,03 m, va încerca să își aducă aportul în meciurile pe care echipa le va disputa de acum înainte. ”Tocmai am venit, am cunoscut deja întreaga echipă și sunt mulțumit, până acum, de ceea ce am găsit aici”, spune Hurd. Pivotul american vine la Sibiu după experiențe importante acumulate la diverse echipe din lume, între care: Al Ahli Dubai (2012-2013), Anibal Zahle (2012), dar și la echipe din Liga 1 din Italia, cum este VL Pesaro.

Antrenorul CSU Atlassib Sibiu speră la o victorie împotriva SCM U Craiova. ”Cu Craiova vom juca fără doi jucători: Popovic și Bubnic. Aceasta a fost problema și în ultimul meci, dar așa a fost și cu Mureșul și cu Rovinari. Ei au fost acolo, dar au fost accidentați. Dacă jucătorii vor da totul pe teren, cred că avem șanse să câștigăm acest meci, foarte, foarte important pentru noi. A venit și un jucător nou la echipa noastră, Leroy Hurd, și cred că o să fie disponibil și va ajuta echipa, chiar dacă vine după o călătorie lungă, din America. Nu știu în ce condiții o să fie și el, dar cred că pe viitor o să ne ajute foarte mult. Aceasta este situația, dar noi vom da totul ca să câștigăm și să rămânem pe drumul cel bun în ligă, sezonul acesta. Cu toate aceste multe probleme, pe care le-am spus, sper ca astăzi, sala să fie plină. Acum echipa este bună, nu este completă, avem ghinion cu accidentările, dar avem caracter și cu mult ajutor de la fani, cred că avem șanse bune să câștigăm și astăzi”, a declarat antrenorul galben-albaștrilor, Miodrag Perisic.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și SCM UCraiova, care se înscrie în etapa a XI a Ligii Naționale de Baschet Masculin, se joacă la Sala Transilvania, începând cu orele 19:45 și va fi transmisă în direct, pe Digi Sport.

Înaintea partidei, fanii își vor putea achiziționa produsele din FAN Shop-ul CSU Sibiu, de la standul organizat la întrarea în sală.

 

 

 


1224232 vizualizari

Galerie foto

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI